• Izdaje se u zakup poslovni prostor u samom centru grada

    Poslovni prostor, koji se nalazi na adresi Kralja Petra Prvog broj 3 – prizemlje, izdaje u zakup Savez samostalnih sindikata za grad Zrenjanin i opštine.   Poslovni prostor koji je oglašen za izdavanje je površine 220 kvadratnih metara. Prethodni zakupac je bila Razvojna banka.   Za izdavanje su predviđena još dva poslovna prostora, u istoj […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Izdaje se u zakup poslovni prostor u samom centru grada

    Poslovni prostor, koji se nalazi na adresi Kralja Petra Prvog broj 3 – prizemlje, izdaje u zakup Savez samostalnih sindikata za grad Zrenjanin i opštine.

     

    Poslovni prostor koji je oglašen za izdavanje je površine 220 kvadratnih metara. Prethodni zakupac je bila Razvojna banka.

     

    Za izdavanje su predviđena još dva poslovna prostora, u istoj ulici i na istom broju, ali na prvom spratu. Njihova površina je 300, odnosno 70 kvadratnih metara.

     

    U dvorištu, na istoj adresi, ali sa ulazom iz Savezničke, nalaze se i tri garažna prostora različitih površina, koje sindikat izdaje zainteresovanim fizičkim ili pravnim licima. Pogodnost je neposredna blizina centra grada.

     

    Pročitajte još: Objavljeni su novi oglasi za posao, četiri firme traže radnike

     

    Savez samostalnih sindikata izdaje i dva poslovna prostora na prvom spratu od po 90 kvadratnih metara, na adresi Kralja Petra Prvog broj 1. To je deo zgrade neposredno uz dvorište Gradske kuće

     

    Prostorije i garaže koje se izdaju zainteresovani mogu pogledati svakog radnog dana u periodu od 9 do 12 časova.

     

    Kontakt telefoni za više informacija su 023/561 500 i 023/560 142.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija