• ISTIČE OGLAS ZA ZAPOŠLJAVANJE U NAFTNOJ INDUSTRIJI SRBIJE

    ZRENJANIN – Sutra je poslednji dan za prijavu na oglas NIS AD Novi Sad, za zapošljavanje tri diplomirana inženjera tehnologije bez radnog iskustva, za rad u Elemiru, na određeno vreme. Probni rad je šest meseci. Ista kompanija oglasila je i zapošljavanje tri diplomirana inženjera mašinstva i jednog diplomiranog inženjera građevine bez iskustva, za rad u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ISTIČE OGLAS ZA ZAPOŠLJAVANJE U NAFTNOJ INDUSTRIJI SRBIJE

    ZRENJANIN – Sutra je poslednji dan za prijavu na oglas NIS AD Novi Sad, za zapošljavanje tri diplomirana inženjera tehnologije bez radnog iskustva, za rad u Elemiru, na određeno vreme. Probni rad je šest meseci.

    NIS zapošljava diplomirane inženjere

    Ista kompanija oglasila je i zapošljavanje tri diplomirana inženjera mašinstva i jednog diplomiranog inženjera građevine bez iskustva, za rad u Zrenjaninu. Probni rad je šest meseci. I ovaj oglas ističe sutra, a sve prijave su preko linka kompanije NIS.

    Za one koji imaju diplomu mašinskog inženjera do kraja januara otvoren je oglas u zrenjaninskoj firmi „Vrška – press“. Posao je na određeno vreme, radno iskustvo je nebitno, ali je potrebna vozačka dozvola B kategorije i srednji nivo poznavanja engleskog jezika.

    Apoteka „Janković“ oglasila je potrebu za zapošljavanjem dvoje farmaceutskih tehničara, za rad u Zrenjaninu na neodređeno vreme. Radi se u smenama, radno iskustvo je nebitno, ali je potrebna osnovna informatička obučenost i naravno diploma farmaceutskog tehničara. Probni rad je mesec dana. Ista apoteka traži i dva diplomirana farmaceuta, takođe za rad u Zrenjaninu uz probni period od mesec dana, a oba oglasa otvorena su do popune radnih mesta

    Do popune radnog mesta otvoren je i oglas za perača vozila u zrenjaninskoj perionici „Inter duo“. Nebitno je obrazovanje i radno iskustvo, a posao je smenski i na određeno vreme.

    Zrenjaninska firma „NB DOM“ oglasila je potrebu za zapošljavanjem dva tesara. Obrazovanje je nebitno, ali je potrebno iskustvo na tesarskim poslovima. Rad je na određeno vreme, radi se van prostorija poslodavca, a prevoz je obezbeđen.

    Poljoprivredno gazdinstvo Miroslava Stankova iz Orlovata traži poljoprivrednog traktoristu, a oglas je otvoren do popune radnog mesta. Kandidat ne mora imati ništa od obrazovanja, ali je potrebno godinu dana radnog iskustva i dozvola za upravljanje traktororom. Posao je na određeno vreme.

    Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija