Inostrana kompanija traži još radnika zbog širenja proizvodnje
Ekonomija Vesti Zrenjanin

Inostrana kompanija traži još radnika zbog širenja proizvodnje

inostrana kompanija

Inostrana kompanija „Internacionalna Mehanika SRB“ (I.M.S.) traži još radnika za posao na CNC glodalicama i strugovima. Potrebni su i radnici za posao na drugim mašinama, kao i za poslove na pripremi sirovina i materijala za proizvodnju.

 

Prednost se daje kandidatima koji imaju srednje stručno obrazovanje mašinske struke ili obrazovanje bravari – zavarivači. Poželjno je (nije neophodno) da kandidati imaju manje od 30 godina.

 

I.M.S. je italijanska kompanija koja se bavi specifičnom proizvodnjom na CNC mašinama delova za mašine i mašinsku industriju, farmaceutsku industriju, auto industriju, poljoprivrednu mehanizaciju.

 

Proizvodnju je pokrenula u hali preduzeća „Penfarm“, u industrijskoj zoni „Jugoistok“, a radnike traži zbog širenja proizvodnje i otvaranja novih radnih mesta.

 

Mole se zainteresovani da pošalju prijavu za posao – CV na sledeći mail: info@imsdoo.com

 

Podeli članak

4 Comments

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

  • Radnici istoimene firme nikad platu na vreme nisu dobili a od skora je i ne dobijaju,vlasnik vrsi mobing nad radnicima i uslovi su uzasni,da znate ljudi da se ne zavaravate.

  • Radnici IMS-a još nisu primili platu za Januar, pričaju da će staviti kamere, dužni su na sve strane, mašine crkavaju. Svaki dan po jedan radnik odlazi iz firme.

  • plata kasni, obuka adekvatna ne postoji, masine su prilicno neprecizne a vas optuzuju za svaku gresku iako niste krivi, koliko god da uradite rece vam da ste uradili malo, taj glavni italijan samo stvara tenziju medju radnicima i uvodi neka pravila kojih se ni sam nepridrzava, za menzu su dali svlacionicu sto nije ni malo higijenski, ceste su pretnje otkazom i skidanjem sa plate ponasa se prema vama tako da je u svojoj glavi umislio da vi bez njega necete imati leba da jedete

bomist stovarište zrenjanin
sinovoz