Ekonomija Vesti Zrenjanin

Inostrana kompanija traži još radnika zbog širenja proizvodnje

inostrana kompanija

Inostrana kompanija „Internacionalna Mehanika SRB“ (I.M.S.) traži još radnika za posao na CNC glodalicama i strugovima. Potrebni su i radnici za posao na drugim mašinama, kao i za poslove na pripremi sirovina i materijala za proizvodnju.

 

Prednost se daje kandidatima koji imaju srednje stručno obrazovanje mašinske struke ili obrazovanje bravari – zavarivači. Poželjno je (nije neophodno) da kandidati imaju manje od 30 godina.

 

I.M.S. je italijanska kompanija koja se bavi specifičnom proizvodnjom na CNC mašinama delova za mašine i mašinsku industriju, farmaceutsku industriju, auto industriju, poljoprivrednu mehanizaciju.

 

Proizvodnju je pokrenula u hali preduzeća „Penfarm“, u industrijskoj zoni „Jugoistok“, a radnike traži zbog širenja proizvodnje i otvaranja novih radnih mesta.

 

Mole se zainteresovani da pošalju prijavu za posao – CV na sledeći mail: info@imsdoo.com

 

Podeli članak

4 Comments

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

  • Radnici istoimene firme nikad platu na vreme nisu dobili a od skora je i ne dobijaju,vlasnik vrsi mobing nad radnicima i uslovi su uzasni,da znate ljudi da se ne zavaravate.

  • Radnici IMS-a još nisu primili platu za Januar, pričaju da će staviti kamere, dužni su na sve strane, mašine crkavaju. Svaki dan po jedan radnik odlazi iz firme.

  • plata kasni, obuka adekvatna ne postoji, masine su prilicno neprecizne a vas optuzuju za svaku gresku iako niste krivi, koliko god da uradite rece vam da ste uradili malo, taj glavni italijan samo stvara tenziju medju radnicima i uvodi neka pravila kojih se ni sam nepridrzava, za menzu su dali svlacionicu sto nije ni malo higijenski, ceste su pretnje otkazom i skidanjem sa plate ponasa se prema vama tako da je u svojoj glavi umislio da vi bez njega necete imati leba da jedete

sinovoz
FAM