• Inostrana kompanija traži još radnika zbog širenja proizvodnje

    Inostrana kompanija „Internacionalna Mehanika SRB“ (I.M.S.) traži još radnika za posao na CNC glodalicama i strugovima. Potrebni su i radnici za posao na drugim mašinama, kao i za poslove na pripremi sirovina i materijala za proizvodnju.   Prednost se daje kandidatima koji imaju srednje stručno obrazovanje mašinske struke ili obrazovanje bravari – zavarivači. Poželjno je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Inostrana kompanija traži još radnika zbog širenja proizvodnje

    Inostrana kompanija „Internacionalna Mehanika SRB“ (I.M.S.) traži još radnika za posao na CNC glodalicama i strugovima. Potrebni su i radnici za posao na drugim mašinama, kao i za poslove na pripremi sirovina i materijala za proizvodnju.

     

    Prednost se daje kandidatima koji imaju srednje stručno obrazovanje mašinske struke ili obrazovanje bravari – zavarivači. Poželjno je (nije neophodno) da kandidati imaju manje od 30 godina.

     

    I.M.S. je italijanska kompanija koja se bavi specifičnom proizvodnjom na CNC mašinama delova za mašine i mašinsku industriju, farmaceutsku industriju, auto industriju, poljoprivrednu mehanizaciju.

     

    Proizvodnju je pokrenula u hali preduzeća „Penfarm“, u industrijskoj zoni „Jugoistok“, a radnike traži zbog širenja proizvodnje i otvaranja novih radnih mesta.

     

    Mole se zainteresovani da pošalju prijavu za posao – CV na sledeći mail: info@imsdoo.com

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 4

    1. Radnici istoimene firme nikad platu na vreme nisu dobili a od skora je i ne dobijaju,vlasnik vrsi mobing nad radnicima i uslovi su uzasni,da znate ljudi da se ne zavaravate.

    2. Radnici IMS-a još nisu primili platu za Januar, pričaju da će staviti kamere, dužni su na sve strane, mašine crkavaju. Svaki dan po jedan radnik odlazi iz firme.

    3. plata kasni, obuka adekvatna ne postoji, masine su prilicno neprecizne a vas optuzuju za svaku gresku iako niste krivi, koliko god da uradite rece vam da ste uradili malo, taj glavni italijan samo stvara tenziju medju radnicima i uvodi neka pravila kojih se ni sam nepridrzava, za menzu su dali svlacionicu sto nije ni malo higijenski, ceste su pretnje otkazom i skidanjem sa plate ponasa se prema vama tako da je u svojoj glavi umislio da vi bez njega necete imati leba da jedete

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija