Ekonomija Vesti Zrenjanin

Inostrana kompanija nudi stalni posao u Zrenjaninu za više od 700 radnika!

posao
Foto: Pixabay

Poslodavac „Linglong International Europe“ doo Zrenjanin raspisao je više oglasa za zapošljavanje, a traže se razni profili i zanimanja.

 

Ova kompanija, koja u Zrenjaninu gradi pogon, traži 600 radnika u proizvodnji, sa srednjom školom (elektrotehnika i telekomunikacije, mašinstvo, trgovina, ugostiteljstvo i turizam, zanatske usluge, lične usluge, gimnazija). Radno iskustvo je nebitno.

 

Kompaniji „Linglong International Europe“ je potrebno i 50 tehničara održavanja, sa srednjom školom iz oblasti mašinstva, poznavanjem računarskih veština i radnim iskustvom od godinu dana. Potrebno je i 50 elektrotehničara, sa diplomom srednje škole elektrotehnike i komunikacija i više od godinu dana radnog iskustva, sa početnim znanjem engleskog jezika i računarskih veština.

 

Raspisan je i oglas za 10 softverskih inženjera, sa fakultetskom diplomom i radnim iskustvom od tri godine, kao i višim nivoom znanja programskih jezika. Kompaniji treba i pet mašinskih i pet elektroinženjera sa trogodišnjim iskustvom i znanjem engleskog jezika. Oglašeno je i pet radnih mesta prevodilaca za kineski jezik, sa srednjim nivoom znanja pisanja, govora i čitanja kineskog jezika i srednjim nivoom vladanja računarskim veštinama.

 

„Linglong International Europe“ traži i radnike ovih profila

 

Traže se i tri planera nabavke sa diplomom fakulteta ekonomije, finansija i osiguranja, menadžmenta ili biznisa. Potrebna je licenca za korišćenje SAP sistema, tri godine radnog iskustva i napredno znanje engleskog jezika.

 

Sa fakultetskom diplomom ekonomije, finansija i osiguranja može se konkurisati i za jedno od pet mesta referenata špedicije. Potrebno je i znanje engleskog jezika i poznavanje računarskih veština, kao i više od tri godine dana radnog iskustva.

 

Pročitajte još: Objavljeni novi oglasi za posao, radna mesta u Zrenjaninu i Novom Bečeju

 

Otvoren je oglas i za 10 električara na održavanju, sa srednjom stručnom spremom i radnim iskustvom od najmanje godinu dana.

 

Svi poslovi su na neodređeno vreme. Za radnike će biti obezbeđen prevoz i ishrana.

 

Oglas je otvoren do 25. decembra.

 

Svi zainteresovani mogu da se prijave na email: jelena@linglong.cn

 

Oglasi za posao redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM