• Inostrana kompanija nudi stalni posao u Zrenjaninu za više od 700 radnika!

    Poslodavac „Linglong International Europe“ doo Zrenjanin raspisao je više oglasa za zapošljavanje, a traže se razni profili i zanimanja.   Ova kompanija, koja u Zrenjaninu gradi pogon, traži 600 radnika u proizvodnji, sa srednjom školom (elektrotehnika i telekomunikacije, mašinstvo, trgovina, ugostiteljstvo i turizam, zanatske usluge, lične usluge, gimnazija). Radno iskustvo je nebitno.   Kompaniji „Linglong […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Inostrana kompanija nudi stalni posao u Zrenjaninu za više od 700 radnika!

    Poslodavac „Linglong International Europe“ doo Zrenjanin raspisao je više oglasa za zapošljavanje, a traže se razni profili i zanimanja.

     

    Ova kompanija, koja u Zrenjaninu gradi pogon, traži 600 radnika u proizvodnji, sa srednjom školom (elektrotehnika i telekomunikacije, mašinstvo, trgovina, ugostiteljstvo i turizam, zanatske usluge, lične usluge, gimnazija). Radno iskustvo je nebitno.

     

    Kompaniji „Linglong International Europe“ je potrebno i 50 tehničara održavanja, sa srednjom školom iz oblasti mašinstva, poznavanjem računarskih veština i radnim iskustvom od godinu dana. Potrebno je i 50 elektrotehničara, sa diplomom srednje škole elektrotehnike i komunikacija i više od godinu dana radnog iskustva, sa početnim znanjem engleskog jezika i računarskih veština.

     

    Raspisan je i oglas za 10 softverskih inženjera, sa fakultetskom diplomom i radnim iskustvom od tri godine, kao i višim nivoom znanja programskih jezika. Kompaniji treba i pet mašinskih i pet elektroinženjera sa trogodišnjim iskustvom i znanjem engleskog jezika. Oglašeno je i pet radnih mesta prevodilaca za kineski jezik, sa srednjim nivoom znanja pisanja, govora i čitanja kineskog jezika i srednjim nivoom vladanja računarskim veštinama.

     

    „Linglong International Europe“ traži i radnike ovih profila

     

    Traže se i tri planera nabavke sa diplomom fakulteta ekonomije, finansija i osiguranja, menadžmenta ili biznisa. Potrebna je licenca za korišćenje SAP sistema, tri godine radnog iskustva i napredno znanje engleskog jezika.

     

    Sa fakultetskom diplomom ekonomije, finansija i osiguranja može se konkurisati i za jedno od pet mesta referenata špedicije. Potrebno je i znanje engleskog jezika i poznavanje računarskih veština, kao i više od tri godine dana radnog iskustva.

     

    Pročitajte još: Objavljeni novi oglasi za posao, radna mesta u Zrenjaninu i Novom Bečeju

     

    Otvoren je oglas i za 10 električara na održavanju, sa srednjom stručnom spremom i radnim iskustvom od najmanje godinu dana.

     

    Svi poslovi su na neodređeno vreme. Za radnike će biti obezbeđen prevoz i ishrana.

     

    Oglas je otvoren do 25. decembra.

     

    Svi zainteresovani mogu da se prijave na email: jelena@linglong.cn

     

    Oglasi za posao redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija