• IMENOVAN NOVI ČELNIK REGIONALNE PRIVREDNE KOMORE

    ZRENJANIN – Na čelu Regionalne privredne komore Zrenjanin od ponedeljka se nalazi Predrag Stankov, kao vršilac dužnosti direktora. Stankova je na funkciju vršioca dužnosti direktora RPK Zrenjanin imenovao direktor Privredne komore Srbije.     Novoizabrani v.d. direktora rođen je 15. jula 1974. godine, diplomirao je na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu 2002. godine, a prvi posao bio […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    IMENOVAN NOVI ČELNIK REGIONALNE PRIVREDNE KOMORE

    ZRENJANIN – Na čelu Regionalne privredne komore Zrenjanin od ponedeljka se nalazi Predrag Stankov, kao vršilac dužnosti direktora. Stankova je na funkciju vršioca dužnosti direktora RPK Zrenjanin imenovao direktor Privredne komore Srbije.

     

    čelnik
    Predrag Stankov

     

    Novoizabrani v.d. direktora rođen je 15. jula 1974. godine, diplomirao je na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu 2002. godine, a prvi posao bio mu je u Srednjoj muzičkoj školi u Zrenjaninu.

     

    Posle četiri godine provedene u toj školi dobio je posao u Gradskoj upravi, na upravljanju projektima i privlačenju stranih investitora. Bio je menadžer izgradnje Industrijske zone „Jugoistok“, najvećeg projekta u Zrenjaninu, koji je potpomognut donacijom EU od četiri miliona evra.

     

    – Prihvatio sam se novog posla u RPK da bih pomogao u uspostavljanju boljih veza između Grada Zrenjanina, Regionalne privredne komore i Ministarstva privrede. Dobitna kombinacija je u tome što je ministar privrede Goran Knežević, a već imam odličnu saradnju sa gradonačelnikom Zrenjanina Čedomirom Janjićem. Verujem da ćemo uspeti u zajedničkom nastojanju da privučemo još novih investitora – kaže za portal zrenjaninski.com Stankov.

     

    On očekuje od privrednih subjekata u gradu da se obraćaju RPK sa konstuktivnim predlozima i da ukazuju na probleme koji tište privrednike u gradu na Begeju.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija