Ekonomija YSLAJDER

IMA POSLA ZA VOZAČE, ELEKTRIČARE, NASTAVNIKE, PRODAVCE…

ZRENJANIN – Ove nedelje dobra ponuda je za vozače teretnjaka, traže se i radnici elektrostruke, nastavnici, prodavci, šivači…

posao

“Express trans” doo iz Novog Sada oglasio je potrebu za 10 vozača teretnog vozila u međunarodnom transportu. Potrebno je posedovanje dozvole B, C i E kategorije i najmanje godinu dana radnog iskustva, poželjno je znanje engleskog jezika, a poslodavac obezbeđuje obuku iz špediterskih i carinskih poslova. Za rad van prostorija poslodavca obezbeđen je prevoz i smeštaj, a probni rad je tri meseca.

Vozače teretnog vozila traži i niška firma “MGV” doo. Potrebna je vozačka dozvola E kategorije i godinu dana radnog iskustva. Radni odnos zasniva se na neodređeno, a oglas je otvoren do 31. decembra.

I dalje je otvoren oglas beogradske firme “Enal – elektro” DOO za prijem u radni odnos na neodređeno vreme 10 radnika elektro struke, na poslovima montaže, održavanja i remonta elektroinstalacija, elektroenergetske i mernoregulacione opreme. Zapošljavanje je u Srbiji, a potom sledi upućivanje na rad u Nemačku. Radno iskustvo je nebitno. Navodi se da je radno vreme 8 sati dnevno, a rad je terenski, uz obezbeđen prevoz smeštaj i ishranu.

“SBG” doo iz Beograda traži devet prodavaca promotera, u kategoriji privremeni i povremeni poslovi, a kao mesto rada navodi se Zrenjanin. Radi se u smenama a potrebno je iskustvo u prodaji od šest meseci. Oglas je otvoren do kraja godine.

Zrenjaninska Osnovna škola “Jovan Jovanović Zmaj” traži nastavnika matematike radi zamene odsutnog zaposlenog. Oglas za nastavnika matematike na određeno vreme raspisala je i Ekonomsko – trgovinska škola, a u ovoj obrazovnoj ustanovima ima posla na određeno i za četiri nastavnika stručnih predmeta.

Poslodavac Nataša Cvejin traži pet šivača, sa radnim iskustvom od šest meseci, mesto rada je Zrenjanin, a oglas je otvoren do 5. novembra.

Podeli članak
sinovoz
FAM