• IMA POSLA ZA DOKTORE MEDICINE, KOMERCIJALISTE, BRAVARE, ZAVARIVAČE, GIPSARE…

    ZRENJANIN – Dom zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ objavio je oglas za prijem u radni odnos šest doktora medicine, na neodređeno vreme i jednog medicinsko-laboratorijskog tehničara na određeno vreme a oglas je otvoren do 27. maja.       Firma „Tehnomering montaža“ doo iz Beograda oglasila je potrebu za zapošljavanjem pet bravara-montera (cevara), kao i tri […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    IMA POSLA ZA DOKTORE MEDICINE, KOMERCIJALISTE, BRAVARE, ZAVARIVAČE, GIPSARE…

    ZRENJANIN – Dom zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ objavio je oglas za prijem u radni odnos šest doktora medicine, na neodređeno vreme i jednog medicinsko-laboratorijskog tehničara na određeno vreme a oglas je otvoren do 27. maja.

     

    posao
    Foto: Dušan Bartolović

     

     

    Firma „Tehnomering montaža“ doo iz Beograda oglasila je potrebu za zapošljavanjem pet bravara-montera (cevara), kao i tri zavarivača. Posao je na određeno vreme od tri meseca.

     

    ŽGP GP „Beograd“ doo traži dva bravara varioca, a kao mesto rada navode se Novi Sad, Niš, Šabac i Kučevo. Obezbeđeni su smeštaj, ishrana i prevoz. Posao je na određeno vreme do tri meseca. Ista firma, takođe na određeno vreme, traži i dva armirača i inženjera u operativi.

     

    Firma „Tehnomering montaža“ doo iz Beograda oglasila je potrebu za zapošljavanjem pet bravara-montera (cevara), kao i tri zavarivača. Posao je na određeno vreme od tri meseca.

     

    „Marijano MMS Export- import“ DOO iz Titela, traži jednu konobaricu, za rad u Titelu. Posao je na određeno vreme, uz obezbeđen smeštaj.

     

    Poslodavac „Grid“ iz Zrenjanina traži pet montera suve građe (gipsara). Posao je na određeno vreme, mesto rada je Zrenjanin a oglas je otvoren do 5. juna.

     

    „BCM trade“ iz Beograda oglasio je potrebu za zapošljavanjem radnika na održavanju silosa. Posao je na određeno vreme a mesto rada su Kovačica i Idvor.

    „Miltrade gropup 023“ DOO iz Zrenjanina traži jednog komercijalistu i jednog vozača.

    Poslodavac Apoteka Zrenjanin zapošljava jednog farmaceutskog tehničara a oglas je otvoren do 8. juna.

     

    Narodno pozorište „Toša Jovanović „ Zrenjanin raspisalo je javni konkurs za imenovanje direktora ove ustanove kulture. Uslovi koje kandidat treba da ispunjava su visoka školska sprema i najmanje pet godina iskustva u struci. Direktor se imenuje na četiri godine.

     

    Firma „Staklo 023“ traži dva fizička radnika.

     

     „Apejron “ DOO iz Beograda traži pet komercijalista za rad u Zrenjaninu. Posao je na određeno vreme.

     

    Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]