Ekonomija YSLAJDER

IMA POSLA ZA DOKTORE MEDICINE, KOMERCIJALISTE, BRAVARE, ZAVARIVAČE, GIPSARE…

posao
Foto: Dušan Bartolović

ZRENJANIN – Dom zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ objavio je oglas za prijem u radni odnos šest doktora medicine, na neodređeno vreme i jednog medicinsko-laboratorijskog tehničara na određeno vreme a oglas je otvoren do 27. maja.

 

posao
Foto: Dušan Bartolović

 

 

Firma „Tehnomering montaža“ doo iz Beograda oglasila je potrebu za zapošljavanjem pet bravara-montera (cevara), kao i tri zavarivača. Posao je na određeno vreme od tri meseca.

 

ŽGP GP „Beograd“ doo traži dva bravara varioca, a kao mesto rada navode se Novi Sad, Niš, Šabac i Kučevo. Obezbeđeni su smeštaj, ishrana i prevoz. Posao je na određeno vreme do tri meseca. Ista firma, takođe na određeno vreme, traži i dva armirača i inženjera u operativi.

 

Firma „Tehnomering montaža“ doo iz Beograda oglasila je potrebu za zapošljavanjem pet bravara-montera (cevara), kao i tri zavarivača. Posao je na određeno vreme od tri meseca.

 

„Marijano MMS Export- import“ DOO iz Titela, traži jednu konobaricu, za rad u Titelu. Posao je na određeno vreme, uz obezbeđen smeštaj.

 

Poslodavac „Grid“ iz Zrenjanina traži pet montera suve građe (gipsara). Posao je na određeno vreme, mesto rada je Zrenjanin a oglas je otvoren do 5. juna.

 

„BCM trade“ iz Beograda oglasio je potrebu za zapošljavanjem radnika na održavanju silosa. Posao je na određeno vreme a mesto rada su Kovačica i Idvor.

„Miltrade gropup 023“ DOO iz Zrenjanina traži jednog komercijalistu i jednog vozača.

Poslodavac Apoteka Zrenjanin zapošljava jednog farmaceutskog tehničara a oglas je otvoren do 8. juna.

 

Narodno pozorište „Toša Jovanović „ Zrenjanin raspisalo je javni konkurs za imenovanje direktora ove ustanove kulture. Uslovi koje kandidat treba da ispunjava su visoka školska sprema i najmanje pet godina iskustva u struci. Direktor se imenuje na četiri godine.

 

Firma „Staklo 023“ traži dva fizička radnika.

 

 „Apejron “ DOO iz Beograda traži pet komercijalista za rad u Zrenjaninu. Posao je na određeno vreme.

 

Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.