• IMA NADE: OPET ĆE SE TOČITI ZRENJANINSKO PIVO?!

    ZRENJANIN – Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić je na tradicionalnoj novogodišnjoj konferenciji za novinare izrazio zadovoljstvo jer je u prethodne dve godine napravljen ogroman pomak kada je u pitanju manifestacija „Dani piva“. To je, po njegovim rečima, dovelo do mnogo većeg broja posetilaca i gostiju iz drugih sredina. – Ponosan sam i što smo od zakupa […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    IMA NADE: OPET ĆE SE TOČITI ZRENJANINSKO PIVO?!

    ZRENJANIN – Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić je na tradicionalnoj novogodišnjoj konferenciji za novinare izrazio zadovoljstvo jer je u prethodne dve godine napravljen ogroman pomak kada je u pitanju manifestacija „Dani piva“. To je, po njegovim rečima, dovelo do mnogo većeg broja posetilaca i gostiju iz drugih sredina.

    – Ponosan sam i što smo od zakupa tezgi platili izvođače. Trudićemo sa da „Dani piva“ budu još bolji, a pored te organizovaćemo još nekoliko manifestacija koje će biti u funkciji promocije grada. Zadovoljan sam i zbog toga što smo vrlo blizu obnavljanja proizvodnje u našem brodogradilištu, što završavamo fabriku vode, ali i što će, skoro je izvesno, Zrenjaninci ponovo imati zrenjaninsko pivo – dodao je on.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]