• IMA LI OVOME KRAJA: Nova rasprodaja „Žitoprodukta“

    Kupcima se nudi oprema vredna nekoliko miliona

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Privatni izvršitelj Jasmina Trbović Stanković oglasila je za prodaju ispravnu i neispravnu proizvodnu opremu zrenjaninskog „Žitoprodukta“ po privatnim tužbama „Heta lizing“. Na obe javne prodaje naći će se oprema, koja prema proceni košta nekoliko miliona dinara. Prodaja je zakazana za 21. maj.

    Pogoni "Žitoprodukta"
    Pogoni „Žitoprodukta“

    Da podsetimo, „Žitoproduktom“ upravlja republička Direkcija za imovinu, posle privremenog oduzimanja biznismenu Đorđu Božiću, od pre nekoliko godina. Pekara i mlin u zakupu su kompanije „Don Don“ i oni uspešno posluju.

    Izvršiteljka za područje Višeg i Privrednog suda u Zrenjaninu Jasmina Trbović Stanković već je sprovodila javnu prodaju dela proizvodne linije u „Žitoproduktu“, raspodeljene na 32 dela, a izvršni poverilac i u tom slučaju bila je „Heta lizing“.

    Iz kompanije „Don Don” već su saopštavali da dešavanja oko rasprodaje imovine „Žitoprodukta“, zbog namirivanja poverilaca, ni na koji način neće uticati na njihove poslovne planove u našem gradu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija