Ekonomija

Hotel Vojvodina raspisao konkurs za više radnih mesta

hotel vojvodina

Hotel „Vojvodina“ iz Zrenjanina raspisao je konkurs za više radnih mesta. Da li želite da postanete deo ozbiljnog ugostiteljskog tima, da imate mogućnosti da napredujete i da se konstatno edukujete? Prava je prilika da se prijavite za neku od otvorenih radnih pozicija.

 

GENERALNI MENADŽER HOTELA

 

Ako imate liderske sposobnosti i spremni ste za izazov rukovođenja kompletnim hotelskim objektom, imate visoku stručnu spremu i znanje engleskog jezika, u hotelu „Vojvodina“ očekuju Vašu prijavu. Poželjno iskustvo na vodećim pozicijama.

 

NADZORNICA HIGIJENE

 

Osećaj za detalje, mogućnost rukovođenja većim timom ljudi, dobra organizovanost i kvalitetno upravljanje vremenom su neki od zahteva ove pozicije. Ukoliko imate prethodno iskustvo na ovoj poziciji to će biti uzeto kao prednost.

 

RECEPCIONER

 

Recepcija je srce hotela i zahteva energične, komunikativne ljude koji znaju dobro engleski jezik. Ako ste takvi pošaljite Vašu biografiju. Prednost imaju kandidati sa iskustvom.

 

KUVAR

 

Hotelski restoran je poseban izazov za svakog kuvara. Ako želite da budete deo tima koji svakog dana napreduje u kulinarskim specijalitetima Hotel „Vojvodina“ je pravo mesto za Vas.

 

KONOBAR

 

Hotel traži pojačanje i u kafiću i u restoranu. Ako imate iskustva na ovoj poziciji, imate volje i želje da napredujete, u „Vojvodini“ su sigurni da ćete se uklopiti u njihov tim.

 

SOBARICA

 

Ako ste pedantni i imate volju za radom u velikom objektu, prijavite se. Iskustvo na istim ili sličnim pozicijama je poželjno.

 

Biografije sa fotografijom, sa naznakom za koju poziciju konkurišete, možete slati na mail: direktor@hotel-vojvodina.rs ili doći da popunite upitnik lično na recepciji hotela „Vojvodina“.

 

Za sve dodatne informacije možete pozvati broj telefona 023 561 233.

 

Podeli članak
bomist stovarište zrenjanin
sinovoz
FAM