• Hotel Vojvodina raspisao konkurs za više radnih mesta

    Hotel „Vojvodina“ iz Zrenjanina raspisao je konkurs za više radnih mesta. Da li želite da postanete deo ozbiljnog ugostiteljskog tima, da imate mogućnosti da napredujete i da se konstatno edukujete? Prava je prilika da se prijavite za neku od otvorenih radnih pozicija.   GENERALNI MENADŽER HOTELA   Ako imate liderske sposobnosti i spremni ste za izazov […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Hotel Vojvodina raspisao konkurs za više radnih mesta

    Hotel „Vojvodina“ iz Zrenjanina raspisao je konkurs za više radnih mesta. Da li želite da postanete deo ozbiljnog ugostiteljskog tima, da imate mogućnosti da napredujete i da se konstatno edukujete? Prava je prilika da se prijavite za neku od otvorenih radnih pozicija.

     

    GENERALNI MENADŽER HOTELA

     

    Ako imate liderske sposobnosti i spremni ste za izazov rukovođenja kompletnim hotelskim objektom, imate visoku stručnu spremu i znanje engleskog jezika, u hotelu „Vojvodina“ očekuju Vašu prijavu. Poželjno iskustvo na vodećim pozicijama.

     

    NADZORNICA HIGIJENE

     

    Osećaj za detalje, mogućnost rukovođenja većim timom ljudi, dobra organizovanost i kvalitetno upravljanje vremenom su neki od zahteva ove pozicije. Ukoliko imate prethodno iskustvo na ovoj poziciji to će biti uzeto kao prednost.

     

    RECEPCIONER

     

    Recepcija je srce hotela i zahteva energične, komunikativne ljude koji znaju dobro engleski jezik. Ako ste takvi pošaljite Vašu biografiju. Prednost imaju kandidati sa iskustvom.

     

    KUVAR

     

    Hotelski restoran je poseban izazov za svakog kuvara. Ako želite da budete deo tima koji svakog dana napreduje u kulinarskim specijalitetima Hotel „Vojvodina“ je pravo mesto za Vas.

     

    KONOBAR

     

    Hotel traži pojačanje i u kafiću i u restoranu. Ako imate iskustva na ovoj poziciji, imate volje i želje da napredujete, u „Vojvodini“ su sigurni da ćete se uklopiti u njihov tim.

     

    SOBARICA

     

    Ako ste pedantni i imate volju za radom u velikom objektu, prijavite se. Iskustvo na istim ili sličnim pozicijama je poželjno.

     

    Biografije sa fotografijom, sa naznakom za koju poziciju konkurišete, možete slati na mail: direktor@hotel-vojvodina.rs ili doći da popunite upitnik lično na recepciji hotela „Vojvodina“.

     

    Za sve dodatne informacije možete pozvati broj telefona 023 561 233.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija