• Hotel „Vojvodina“: Decenijsko iskustvo u organizovanju poslovnih skupova

    Hotel „Vojvodina“ ima višedecenijsko iskustvo u organizovanju poslovnih skupova. Zahvaljujući odlično koncipiranom prostoru, u Hotelu „Vojvodina“ moguće je organizovati poslovne skupove i sa manje, ali i sa više učesnika.   Hotel „Vojvodina“ domaćin je konferenciji Webiz od samog početka rada konferencije. Za goste i učesnike obezbeđen je udoban smeštaj. Zahvaljujući dobro organizovanoj kuhinji, Hotel „Vojvodina“ […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Hotel „Vojvodina“: Decenijsko iskustvo u organizovanju poslovnih skupova

    Hotel „Vojvodina“ ima višedecenijsko iskustvo u organizovanju poslovnih skupova. Zahvaljujući odlično koncipiranom prostoru, u Hotelu „Vojvodina“ moguće je organizovati poslovne skupove i sa manje, ali i sa više učesnika.

     

    Hotel „Vojvodina“ domaćin je konferenciji Webiz od samog početka rada konferencije. Za goste i učesnike obezbeđen je udoban smeštaj. Zahvaljujući dobro organizovanoj kuhinji, Hotel „Vojvodina“ može da obezbedi kvalitetnu, ukusnu i brzu ishranu, i da izađe u susret posebnim zahtevima.

     

    Hotel „Vojvodina“ često je domaćin privrednim skupovima. Spremnost da se organizuje adekvatan prostor, da se izađe u susret svakom zahtevu, preporučuje ga za organizovanje ovakvih skupova, pa nije čudo da se godišnje skupštine, prezentacije novih proizvoda, promocije projekata domaćih i stranih kompanija i asocijacija, održavaju upravo u prostoru hotela.

     

    Prostor koji se može iskoristiti i prilagoditi različitima namenama preporučuje Hotel „Vojvodina“ i za druge skupove i okupljanja. Vrlo često hotel je domaćin različitim zabavnim manifestacijama, kao što je to nedavno bio izbor za „Naj kolačić“.

     

    Hotel "Vojvodina"

     

    Ljubazno i edukovano osoblje, dobra kuhinja i servis, stavljaju Hotel „Vojvodina“ u sam vrh hotelijerstva. „Vojvodina“ je bila domaćin našim i stranim sportistima, reprezentacijama, i uspela je da zadovolji najzahtevnije goste iz celog sveta.

     

    Dugo se pričalo kako je za australijske reprezentativke u tenisu pravo otkriće bila domaća supa sa rezancima koju im je svakog dana kuvao glavni kuvar „Vojvodine“ Danijel.

     

    Zbog svega ovoga, o boravku i događajima u Hotelu „Vojvodina“ priča se dugo nakon što su se završili. A ko jednom boravi, uvek se u Hotel „Vojvodina“ rado vraća.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija