• HAOS: Gužve na otvaranju prodavnice Lidl, penzioneri se otimali za kolica! (Video)

    Kao što se moglo i pretpostaviti, još sat i po vremena pre otvaranja, u ranim jutarnjim satima, ispred nove prodavnice „Lidl“ stvorio se red.   Zrenjaninci su strpljivo čekali da se otvore vrata dugo najavljivanog prodajnog objekta i da provere kakve su cene u odnosu na cene u trgovinskim lancima koji već rade u gradu. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    HAOS: Gužve na otvaranju prodavnice Lidl, penzioneri se otimali za kolica! (Video)

    Kao što se moglo i pretpostaviti, još sat i po vremena pre otvaranja, u ranim jutarnjim satima, ispred nove prodavnice „Lidl“ stvorio se red.

     

    Zrenjaninci su strpljivo čekali da se otvore vrata dugo najavljivanog prodajnog objekta i da provere kakve su cene u odnosu na cene u trgovinskim lancima koji već rade u gradu. A kada su vrata otvorena, usledio je stampedo. Kupci, uglavnom penzioneri, pohrlili su u prodavnicu, poneki se i otimajući za kolica.

     

     

    Prodajni objekat „Lidl“ otvoren je tačno u 8 sati, a svečanosti je prisustvovao i gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić koji je rekao:

     

    – Dolazak nemačkog lanca u Zrenjanin samo je dokaz da je Zrenjanin grad dobar za investitore. Prema najavama, uskoro će biti otvoren još jedan „Lidl“-ov maloprodajni objekat.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]