• Grad Zrenjanin, zajedno sa Pokrajinom, nastupa na sajmu investicija u Minhenu

    Grad Zrenjanin će se, u saradnji sa Pokrajinom, i ove godine predstaviti na Međunarodnom sajmu investicija i nekeretnina „Expo Real“ u Minhenu.   Na najvećem sajmu nekretnina i investicija u Evropi, od 8. do 10. oktobra, očekuje se više od 2.000 izlagača iz 35 zemalja, više od 40.000 učesnika iz 75 zemalja, a planirano je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Grad Zrenjanin, zajedno sa Pokrajinom, nastupa na sajmu investicija u Minhenu

    Grad Zrenjanin će se, u saradnji sa Pokrajinom, i ove godine predstaviti na Međunarodnom sajmu investicija i nekeretnina „Expo Real“ u Minhenu.

     

    Na najvećem sajmu nekretnina i investicija u Evropi, od 8. do 10. oktobra, očekuje se više od 2.000 izlagača iz 35 zemalja, više od 40.000 učesnika iz 75 zemalja, a planirano je učešće i oko 500 stručnjaka u konferencijskom programu.

     

    Prezentacija infrastrukturnih potencijala AP Vojvodine za privlačenje novih ulagača na sajmu „Expo Real“ organizovana je na osnovu Sporazuma o zajedničkom nastupu na međunarodnim sajmovima, koji je potpisan između Pokrajinske vlade, Razvojne agencije Vojvodine, Novog Sada, Pančeva, Sombora, Subotice, Zrenjanina, Sremske Mitrovice, Vršca, Kikinde, i Privredne komore Vojvodine.

     

    – Dovođenjem novih investitora, pored otvaranja novih radnih mesta, dolazi i do transfera znanja, novih tehnologija, proizvoda i brendova, koji su nam takođe neophodni kako bismo bili u korak sa svetom i kako bismo obezbedili ekonomski razvoj Vojvodine. Značaj ovog sajma je i u tome što više od 70 odsto njegovih posetilaca, a bude ih između 40 i 50 hiljada, spada u kategoriju donosilaca odluka – izjavio je pokrajinski sekretar za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj Nenad Grbić i dodao da će Pokrajinska vlada nastaviti aktivno da radi na poboljšanju i stvaranju pozitivnog poslovnog ambijenta, podizanju efikasnosti administracije i ekonomsko – pravne sigurnosti, što je od značaja ozbiljnim investitorima prilikom razmatranja potencijala Vojvodine za investiranje.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]