• GOSTI VEOMA ZAINTERESOVANI ZA PONUDU HOTELA VOJVODINA

    BEOGRAD – Na štandu grada Zrenjanina, na beogradskom Sajmu turizma, i ove godine svoju ponudu predstavio je renomirani zrenjaninski Hotel „Vojvodina“.     – Sve vrste usluga koje nudimo ovde smo uspešno prezentovali, a poseban akcenat je na ponudi za organizovanje seminara, za šta naš hotel ima izvanredne uslove i veoma pristupačne cene. Sve popularniji […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    GOSTI VEOMA ZAINTERESOVANI ZA PONUDU HOTELA VOJVODINA

    BEOGRAD – Na štandu grada Zrenjanina, na beogradskom Sajmu turizma, i ove godine svoju ponudu predstavio je renomirani zrenjaninski Hotel „Vojvodina“.

     

    Hotel "Vojvodina"
    Direktorka Hotela „Vojvodina“ Jelena Frenc i Aleksandra Kolarov

     

    – Sve vrste usluga koje nudimo ovde smo uspešno prezentovali, a poseban akcenat je na ponudi za organizovanje seminara, za šta naš hotel ima izvanredne uslove i veoma pristupačne cene. Sve popularniji je i sportski turizam, koji je sve značajniji deo našeg poslovanja, a tu su i tradicionalno razni oblici poslovnih okupljanja, zatim đačke ekskurzije, kolektivne posete – kaže Aleksandra Kolarov, koja je i ove godine bila u timu sajamskih promotera Hotela „Vojvodina“.

     

    Ona ističe da pored domaćih gostiju veliko interesovanje za zrenjaninsku hotelsku ponudu pokazuju i Turci i Grci, i da sa agencijama iz tih zemalja već postoji odlična saradnja.

     

    – Veoma smo zadovoljni interesovanjem za našu ponudu, imamo kontakte i sa pojedincima, poslovnim ljudima, sportistima, ali i sa agencijama. Susrećemo se i sa ljudima koji su već koristili naše usluge, koji se obraduju kada naiđu na naš štand, i po pravilu ističu da su utisci o boravku u Zrenjaninu veoma pozitivni – napominje Aleksandra Kolarov.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]