• „Gomex“ uskoro na beogradskom tržištu

    ZRENJANIN – Kompanija „Gomex“ iz Zrenjanina 2015. obeležava kao godinu jubileja, pune dve decenije rada i konstantnog razvoja, a generalni direktor firme Goran Kovačević najavljuje nove razvojne planove. -Mi smo sada kompanija sa 1.227 zaposlenih i 120 objekata u Vojvodini i Šapcu. Ostvarili smo u prošloj godini promet od 68 miliona evra, uz profitnu stopu […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Dve decenije "Gomex"-a: Goran Kovačević
    Dve decenije „Gomex“-a: Goran Kovačević

    ZRENJANIN – Kompanija „Gomex“ iz Zrenjanina 2015. obeležava kao godinu jubileja, pune dve decenije rada i konstantnog razvoja, a generalni direktor firme Goran Kovačević najavljuje nove razvojne planove.

    -Mi smo sada kompanija sa 1.227 zaposlenih i 120 objekata u Vojvodini i Šapcu. Ostvarili smo u prošloj godini promet od 68 miliona evra, uz profitnu stopu od 2,15 posto. Od 2007. godine beležimo stabilan rast i prometa i broja prodajnih objekata, a za sedam godina imamo 900 novozaposlenih – kaže direktor kompanije „Gomex“ Goran Kovačević.

    On je najavio da ovaj trgovinski lanac ubrzano priprema ulazak na beogradsko tržište, a u ovoj godini je plan i otvaranje novih 25 prodajnih objekata, uz renoviranje i opremanje onih koji odavno uspešno posluju.

    -Činjenica je da su potrošači u našem trgovačkom lancu prepoznali svoj „komšijski dućan“, odnosno trgovinu u kojoj svakodnevno pazare i ponovo se vraćaju. Poverenje koje nam je ukazano pre dvadeset godina ne beleži pad, već rast sa svakim novim kupcem, jer od prvog dana kao jedan od strateških ciljeva postavili smo koncept zadovoljnog potrošača. Osim toga, odlično sarađujemo sa svojim poslovnim partnerima, kojih je u Zrenjaninu 35. Zajedno sa njima razvijamo koncept kartica za povoljnije kupovanje, kojih je sada u opticaju čak 240.000, a 70 posto robe prodajemo preko njih – napominje Kovačević.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija