• „GOMEX“ OTVORIO SVOJU PRVU PRODAVNICU U PANČEVU

    Maloprodajni objekat urađen po standardima ove kompanije

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    „GOMEX“ OTVORIO SVOJU PRVU PRODAVNICU U PANČEVU

    PANČEVO – Prvi maloprodajni objekat kompanije „Gomex“ u Pančevu otvoren je u petak, 15. aprila, na adresi Dimitrija Tucovića 7 i posluje pod imenom „Pančevo Centar“.

    gomex-pancevo

    Ovaj objekat „Gomex“-a u gradu na obalama Tamiša prostire se na površini od gotovo 300 kvadrata prodajnog prostora i svakog dana potrošači mogu da uživaju u ponudi i kupovini preko 4.000 različitih artikala.

    „Naša prodavnica u Pančevu urađena je po standardima „Gomex“-a koji se primenjuju za otvaranje svih novih radnji i podrazumevaju jedinstveno i prepoznatljivo kako spoljašnje, tako i unutrašnje brendiranje. Valja istaći da je u objektu „Pančevo Centar“ ugrađen i mlin za kafu, uz ponudu čak tri vrste pržene kafe u zrnu koju naši potrošači mogu da kombinuju i samelju na licu mesta i time priušte sebi divno iskustvo ispijanja kvalitetne kafe. Uz ovo, kupci su u prilici da po odličnim cenama kupe našu robnu marku mesa „Panoni“ koja se proizvodi u „Gomex“-ovom rashladno – distributivnom centru u Zrenjaninu. Takođe, uz „Panoni“, na raspolaganju im je bogata ponuda i ostalih robnih marki našeg trgovačkog lanca“, navodi se u saopštenju ove zrenjaninske kompanije.

    Maloprodajni objekat „Pančevo Centar“ radi od 7 do 22 sata radnim danom i od 7 do 21 sat nedeljom.

    gomex-pancevo

    gomex-pancevo

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. Zbog čega u vašoj prodavnici(preko puta crkve) neće da seku čajnu kobasicu…već nude ceo štap???

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija