• GOMEX OTVORIO NOVU PRODAVNICU, POSAO ZA 15 TRGOVACA

    U ponudi preko četiri hiljade artikala robe široke potrošnje

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    VELIKO GRADIŠTE – Prvi objekat GOMEX-a u Velikom Gradištu, mestu na samoj obali Srebrnog jezera, otvoren je u petak, 29. jula. Ovim je nastavljeno širenje maloprodajne mreže zrenjaninske kompanije u skladu sa ciljevima koji su definisani početkom 2016. godine.

    gomex-veliko-gradiste

    Novi objekat posluje pod nazivom „Veliko Gradište“ i otvoren je u formatu superete, a u ponudi ima preko četiri hiljade artikala robe široke potrošnje koji će svakodnevno biti dostupni potrošačima.

    „Celokupna oprema, od polica do rashladnih vitrina, zadovoljava najviše standarde koji prate otvaranje novih GOMEX-ovih objekata. Otvaranjem objekta u Velikom Gradištu, naša kompanija je obezbedila radna mesta za petnaest trgovaca koji su uspešno prošli obuku u GOMEX-ovom Trening centru u Zrenjaninu i koji će se brinuti za profesionalnu uslugu u samom objektu“, saopšteno je iz kompanije.

    Prodajni objekat „Veliko Gradište“ prostire se na gotovo 300 kvadratnih metara prodajnog prostora i raspolaže sa tri kase. Radno vreme je svakog radnog dana, subotom i nedeljom od 7 do 22 časa.

    „Brojni potrošači iskazali su veliko interesovanje za našu ponudu i asortiman. Posebno zanimljivi artikli kupcima bile su naše robne marke i izuzetna ponuda mesa u MAP pakovanju „Graničar“, što su proizvodi GOMEX-ovog Rashladno – distributivnog centra u Zrenjaninu“, dodaje se u saopštenju.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]