Ekonomija

„GOMEX“ OTVORIO JOŠ JEDNU TRGOVINU, ZAPOSLENO SEDAM NOVIH RADNIKA

proizvodi po akcijskim cenama

VLADIMIROVAC – Prvi objekat GOMEX-a u Vladimirovcu počeo je sa radom u petak, 10. februara, tačno u 9 časova.

Mini market „Vladimirovac“ prostire se na 136 metara kvadratnih, a nakon završene obuke u Trening centru „Gomex“-a, ovde je zaposleno sedam novih radnika. Maloprodajni objekat raspolaže sa dve kase, mesaricom, voćaricom, mlekaricom, i uređen je po GOMEX standardima predviđenim za mini markete.

Potrošačima je asortiman od blizu 3.000 artikala na raspolaganju za kupovinu radnim danima i subotom od 7 do 20.30 časova, kao i nedeljom od 7 do 13 sati.

„Posebno smo ponosni što ćemo i u ovoj prodavnici biti u prilici da našim potrošačima ponudimo brojne artikle robnih marki GOMEX-a: 1/1, Uvek Treba, Panoni, Kvak i najnoviju u ovoj porodici PL-a robnu marku „Graničar“. Reakcije onih koji su se uverili u visok kvalitet i pristupačne cene mesa i mesnih proizvoda iz linije „Graničar“, naročito kada su u pitanju naše kobasice u MAP pakovanju (koktel ljuta, pivska i kobasica sa sirom) i u vakuum pakovanju, izuzetno su pozitivne, što nam je dobar signal da će i kupci u MPO „Vladimirovac“ deliti slično iskustvo“, saopšteno je iz ove zrenjaninske kompanije.

Podeli članak
sinovoz
FAM