Ekonomija

GOMEX OTVORIO JOŠ JEDAN MALOPRODAJNI OBJEKAT

VIŠNJIĆEVO – Prvi objekat GOMEX-a u Višnjićevu počeo je sa radom u petak, 14. oktobra, tačno u 9 časova, kada su u trgovinu ušli prvi potrošači iz ovog pitomog bačkog sela.

gomex-visnjicevo

Mini market „Višnjićevo“ ujedno je i 137. objekat u maloprodajnom sistemu GOMEX-a.

Nova radnja prostire se na 120 kvadratnih metara, a nakon završene obuke u „Gomex“-ovom Trening centru, ovde je zaposleno sedam novih radnika.

Trgovina u Višnjićevu raspolaže sa jednom kasom, mesaricom, voćaricom, mlekaricom, i uređena je po GOMEX standardima predviđenim za mini markete. Potrošačima je asortiman od 3.000 artikala na raspolaganju od ponedeljka do subote, u terminu od 6.30 do 21 sat, a nedeljom od 7 do 13 časova.

gomex-visnjicevo

„Posebno smo ponosni na to što ćemo i u ovoj prodavnici biti u prilici da našim potrošačima ponudimo brojne artikle robnih marki GOMEX-a: 1/1, Uvek Treba, Panoni, Kvak i najnoviju u ovoj porodici, robnu marku „Graničar“. Reakcije onih koji su se uverili u visok kvalitet i pristupačne cene mesa i mesnih proizvoda iz linije „Graničar“, naročito kada su u pitanju naše kobasice u MAP pakovanju (koktel ljuta, pivska i kobasica sa sirom) i u vakuum pakovanju (Debreziner, Frankfurter i Case Baiser), izuzetno su pozitivne, što nam je dobar signal da će i kupci u maloprodajnom objektu „Višnjićevo“ deliti slično iskustvo“, navode u zrenjaninskoj kompaniji „Gomex“.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz