Ekonomija Vesti Zrenjanin

Gomex obaveštava o novim promenama radnog vremena trgovina

gomex vikend akcija

U cilju pravovremenog informisanja javnosti, a shodno daljem razvoju situacije, kompanija “Gomex” obaveštava građane o novonastalim odlukama.

 

Kompanija “Gomex”, naime, obaveštava potrošače o novim promenama radnog vremena njenih objekata u skladu sa novim odlukama Vlade Republike Srbije.

 

Radno vreme svih “Gomex”‐ovih maloprodajnih objekata će do daljeg biti sledeće: od ponedeljka do subote od 7 do 15 sati, i nedeljom od 8 do 15 časova.

 

Počevši od nedelje, 29. marta, kompanija “Gomex” povećava broj objekata koji će nedeljom raditi za osobe starije od 65 godina u jutarnjim časovima, od 4 do 7 sati. Biće ih ukupno 168 i spisak možete naći na sajtu www.gomex.rs ili potražiti obaveštenje o radnom vremenu na svakom prodajnom objektu.

 

Pročitajte još: Rad zaposlenih u agenciji za nekretnine „Gsigma“ organizovan od kuće

 

“Pozivamo sve građane da se pridržavaju mera propisanih od strane nadležnih organa. Takođe, i da prilikom poseta prodavnicama poštuju propisanu distancu od dva metra između potrošača. Takođe, preporučujemo građanima da kad dolaze u kupovinu po mogućnosti nose maske, prvenstveno radi njihove sigurnosti u zatvorenom prostoru. Umesto maske može poslužiti bilo kakva platnena ili papirna zaštita koju ste improvizovali kod kuće. I dalje molimo cenjene potrošače da imaju razumevanja za povremena usporavanja rada u prodavnicama koji su prouzrokovani sprovođenjem dodatnih higijenskih mera i procedura”, saopštio je ovaj trgovinski lanac.

 

Inače, u “Gomex”‐u se snabdevanje maloprodajnih objekata i dalje obavlja na uobičajeni način i nema izraženih nestašica proizvoda.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM