• „Gomex“ obaveštava kupce o vanrednom terminu kupovine nedeljom

    U cilju pravovremenog informisanja javnosti, a shodno daljem razvoju situacije, kompanija „Gomex“ obaveštava javnost o novonastalim odlukama.   Kompanija „Gomex“ obaveštava kupce o vanrednom terminu kupovine nedeljom. Svi maloprodajni objekti rade od 7.30 do 18 časova svakog dana, uključujući i nedelju.   Svi stariji od 65 godina, koji imaju zabranu kretanja, moći će nesmetano da […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    „Gomex“ obaveštava kupce o vanrednom terminu kupovine nedeljom

    U cilju pravovremenog informisanja javnosti, a shodno daljem razvoju situacije, kompanija „Gomex“ obaveštava javnost o novonastalim odlukama.

     

    Kompanija „Gomex“ obaveštava kupce o vanrednom terminu kupovine nedeljom. Svi maloprodajni objekti rade od 7.30 do 18 časova svakog dana, uključujući i nedelju.

     

    Svi stariji od 65 godina, koji imaju zabranu kretanja, moći će nesmetano da obave svoje kupovine u objektu „Gomex Total“ nedeljom u jutarnjim časovima, od 4 do 7 sati. Ovaj objekat se nalazi na adresi Marka Oreškovića bb u Zrenjaninu.

     

    Ovo će biti omogućeno i u objektima: u Šapcu na adresi Oslobođenja 5, u Pirotu na adresi Srpskih vladara 92, u Sremskoj Mitrovici na adresi Bulevar Konstantina Velikog 50a, i u Vršcu na adresi Trg Svetog Teodora bb.

     

    Pročitajte još: Od danas u kol-centru dežuraju i psihoterapeut i socijalni radnik

     

    Ovaj trgovinski lanac je saopštio i da u „Gomex“-u nije bilo pozitivnih rezultata testova zaposlenih na korona virus.

     

    „Snabdevanje maloprodajnih objekata se obavlja na uobičajeni način i nema izraženih nestašica proizvoda. Pozivamo sve građane da se pridržavaju mera propisanih od strane nadležnih organa. Molimo ih i da prilikom poseta prodavnicama poštuju propisane distance između potrošača. Takođe, molimo cenjene potrošače da imaju razumevanje za povremena usporavanja rada u prodavnicama koji su prouzrokavani provođenjem dodatnih higijenskih mera i procedura“, ističe se u saopštenju.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija