• „Gomex“ obaveštava javnost o novim promenama radnog vremena

    S obzirom na to da još uvek nema informacija iz Vlade Republike Srbije o radnom vremenu u toku ove nedelje, kompanija „Gomex“ je u cilju redovnog snabdevanja stanovništva pred uskršnje praznike, donela odluku da radno vreme svih njenih objekata bude od ponedeljka do srede od 7 do 16.30 časova.   „Radna vremena ostalim danima usklađivaćemo […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    „Gomex“ obaveštava javnost o novim promenama radnog vremena

    S obzirom na to da još uvek nema informacija iz Vlade Republike Srbije o radnom vremenu u toku ove nedelje, kompanija „Gomex“ je u cilju redovnog snabdevanja stanovništva pred uskršnje praznike, donela odluku da radno vreme svih njenih objekata bude od ponedeljka do srede od 7 do 16.30 časova.

     

    „Radna vremena ostalim danima usklađivaćemo sa preporukama Vlade Republike Srbije. O tome ćemo na vreme obavestiti potrošače. U zavisnosti od te odluke definisaće se i dan rada maloprodajnih objekata sa licima starijim od 65 godina“, navodi se u saopštenju.

     

    Pročitajte još: NOVI OGLASI: Zapošljavaju Opšta bolnica i Dom zdravlja

     

    U „Gomex“-u se snabdevanje maloprodajnih objekata i dalje obavlja na uobičajen način i nema izraženih nestašica proizvoda.

     

    „Podsećamo sve građane da se pridržavaju mera propisanih od strane nadležnih organa. Savetujemo ih da prilikom poseta prodavnicama poštuju propisanu distancu od dva metra između potrošača. Takođe, podsećamo ih i da prilikom kupovine koriste bilo kakvu zaštitu za lice, prvenstveno radi njihove sigurnosti u zatvorenom prostoru“, ističe se u saopštenju kompanije „Gomex“.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. Da li vazi radno vreme i u Backom Gradistu posto je oduka mesne zajednice da svi rade do 15h

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija