• „Gomex“ nudi posao, NIS zapošljava radnike na benzinskim stanicama

    Informativni portal zrenjaninski.com i danas objavljuje aktuelne oglase za posao. Evo šta smo izdvojili.   Poslodavac „Gomex“ DOO Zrenjanin zapošljava četiri pakera robe u magacinu. Posao je u Zrenjaninu, a rad je na određeno vreme. Oglas je otvoren do 30. avgusta. Kandidati za posao mogu konkurisati popunjavanjem prijave u bilo kom „Gomex“ maloprodajnom objektu, popunjavanjem […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    „Gomex“ nudi posao, NIS zapošljava radnike na benzinskim stanicama

    Informativni portal zrenjaninski.com i danas objavljuje aktuelne oglase za posao. Evo šta smo izdvojili.

     

    Poslodavac „Gomex“ DOO Zrenjanin zapošljava četiri pakera robe u magacinu. Posao je u Zrenjaninu, a rad je na određeno vreme. Oglas je otvoren do 30. avgusta. Kandidati za posao mogu konkurisati popunjavanjem prijave u bilo kom „Gomex“ maloprodajnom objektu, popunjavanjem prijave preko sajta www.gomex.rs (odeljak za posao) i slanjem biografije na e-mail adresu posao@gomex.rs

     

    Pročitajte još: Auto kuća „Alfa“ raspisala konkurs za posao, prijave su u toku

     

    „Halas“ S.R. proizvodnja i trgovina, Zrenjanin, traži stolara – radnika u pogonu. Oglas je otvoren do 20. avgusta, a posao je na određeno vreme. Zainteresovani kandidati mogu slati prijave za zaposlenje na e-mail halasd@gmail.com Kontakt telefon je 063 382 372.

     

    „Zlatni klas senior“ Zrenjanin zapošljava prehrambenog tehničara/tehnologa, sa radnim iskustvom u pekari. Posao je na određeno vreme. Zainteresovani kandidati mogu slati prijave za zaposlenje na e-mail srzlatniklas@gmail.com ili se javiti na broj 530 193.

     

    Kompanija NIS za celu teritoriju Srbije traži nove saradnike za rad na benzinskim stanicama. Od kandidata se traži minimum 3. stepen stručne spreme. Poželjno je poznavanje rada na računaru, kao i iskustvo u maloprodaji. Radi se smenski, za kasom ili na točenju i prijemu goriva.

     

    Više informacija o svim oglasima za posao možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]