• „GOMEX“ NASTAVLJA DA ŠIRI MALOPRODAJNU MREŽU

    RAVNO SELO – Prvi objekat GOMEX-a u Ravnom Selu, pitomom bačkom selu nadomak Zmajeva, predat je u petak, 16. decembra, na korišćenje potrošačima. Mini market „Ravno Selo“ 141. je objekat u maloprodajnom sistemu GOMEX-a. Nova radnja prostire se na 154 kvadratna metra, a nakon završene obuke u Trening centru, ovde je zaposleno osam radnika. Maloprodajni […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    „GOMEX“ NASTAVLJA DA ŠIRI MALOPRODAJNU MREŽU

    RAVNO SELO – Prvi objekat GOMEX-a u Ravnom Selu, pitomom bačkom selu nadomak Zmajeva, predat je u petak, 16. decembra, na korišćenje potrošačima. Mini market „Ravno Selo“ 141. je objekat u maloprodajnom sistemu GOMEX-a.

    Nova radnja prostire se na 154 kvadratna metra, a nakon završene obuke u Trening centru, ovde je zaposleno osam radnika. Maloprodajni objekat raspolaže sa dve kase, mesaricom, voćaricom, mlekaricom… i uređen je po GOMEX standardima predviđenim za mini markete.

    Potrošačima je asortiman od blizu 3.000 artikala na raspolaganju za kupovinu radnim danima i subotom od 7 do 20.30 časova, kao i nedeljom od 7 do 13 sati.

    „Posebno smo ponosni što ćemo i u ovoj prodavnici biti u prilici da našim potrošačima ponudimo brojne artikle robnih marki GOMEX-a: 1/1, Uvek Treba, Panoni, Kvak i najnoviju u ovoj porodici PL-a robnu marku „Graničar“. Reakcije onih koji su se uverili u visok kvalitet i pristupačne cene mesa i mesnih proizvoda iz linije „Graničar“, naročito kada su u pitanju naše kobasice u MAP pakovanju (koktel ljuta, pivska i kobasica sa sirom) i u vakuum pakovanju, izuzetno su pozitivne, što nam je dobar signal da će i kupci u MPO „Ravno Selo“ deliti slično iskustvo“, poručuju iz zrenjaninske kompanije GOMEX.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija