Ekonomija

GLAVNA ULICA I DALjE ATRAKTIVNA: Lokal izdat po rekordnoj ceni!

ZRENjANIN – Na licitacijama za poslovne prostore u Zrenjaninu, koji su u vlasništvu grada, odnosno kojima upravlja „Gradska stambena agencija“, najskuplje izdat je prostor nekadašnjeg kafića „N&N“ u centru.

lokal_centar

Taj lokal u neposrednoj blizini Vodotornja zakupio je „VIP mobile“, a mesečna zakupnina koštaće ga 305.000 dinara, bez poreza. U pitanju je prostor od 129,5 kvadratnih metara, za koji je početna cena na licitaciji bila 111.309 dinara. Dobro je prošla GSA i sa lokalom od 111,6 kvadratnih metara u ulici Kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića 43,  gde je početna cena bila 95.976 dinara, a ponuđač je dobio prostor za 175.000 dinara, bez poreza.

– Za 13.705 dinara izdat je lokal od 131 kvadrata u ulici Ive Lole Ribara 51 u Lazarevu. U Pupinovoj 2 izdat je lokal od 15,5 kvadrata za 8.220 dinara – kaže za portal „Zrenjaninski“ direktor GSA Laslo Fuks, koji napominje da za neke poslovne prostore  nije bilo zainteresovanih.

– To se odnosi na Žitni Trg broj 1, od 190 kvadrata, zatim lokal u prizemlju zgrade Brigadira Ristića, pa prizemni lokal u ulici Todora Manojlovića, kao i ulični lokal u Ive Lole Ribara 60. Nisu izdati ni lokali u Labudovoj 2, pa ulični lokal u Zmaj Jovinoj 9, kao ni lokal u glavnoj ulici – bivša „Jugoplastika“, koji ima 87 kvadrata plus 84 na galeriji. Taj lokal već treći put je išao na licitaciju. Nije dobio zakupca ni jedan lokal u Tiršovoj, od 13 kvadrata – napominje Fuks.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz