• Firme iz Zrenjanina, Beograda i Novog Bečeja traže radnike

    Firme iz Zrenjanina, Beograda i Novog Bečeja traže radnike. U nastavku možete pročitati oglase koje smo pronašli na oglasnoj tabli Nacionalne službe za zapošljavanje.   „Inex plus“ DOO Beograd zapošljava pet čistača – čistačica prostorija. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 060 80 99 310.   „Soko 023 […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Firme iz Zrenjanina, Beograda i Novog Bečeja traže radnike

    Firme iz Zrenjanina, Beograda i Novog Bečeja traže radnike. U nastavku možete pročitati oglase koje smo pronašli na oglasnoj tabli Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    „Inex plus“ DOO Beograd zapošljava pet čistača – čistačica prostorija. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 060 80 99 310.

     

    „Soko 023 sigurnost“ DOO Zrenjanin traži pet čistača prostorija na neodređeno vreme. Kontakt na e-mail soko023sigurnost@gmail.com

     

    DOO „Integritas JMJ“ Zrenjanin zapošljava 12 komercijalista sa srednjom stručnom spremom. Radno iskustvo je poželjno. Mesto rada je Zrenjanin. Posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 064 866 99 10.

     

    „Fero cup“ DOO Zrenjanin traži radnika na sortiranju plastike. Mesto rada je u Zrenjaninu. Posao je na određeno vreme.

     

    „Borests servise Serbia“ DOO Zrenjanin oglasio je potrebu za zapošljavanjem bravara za remont delova EPO. Radno iskustvo je nebitno. Posao je na određeno vreme, uz probni rad od tri meseca. Kontakt telefon je 023 315 50 00.

     

    DOO „Trenč“ Zrenjanin traži 10 pomoćnih radnika, tesara, armirača. Posao je na određeno vreme. Rad je terenski uz obezbeđen prevoz. Kontakt telefon je  525 688.

     

    Posao u Beogradu, kasnije sledi upućivanje na rad u Nemačku

     

    „Dobergard“ DOO Beograd zapošljava dva zaštitara imovine – portira, za rad u Poreskoj upravi Zrenjanin. Posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 060 252 288 87.

     

    „Ranđelović gradnja“ DOO Novi Bečej traži dva mašinska inženjera za proizvodno mašinstvo. Mesto rada je Novi Bečej, uz mogućnost rada od kuće. Posao je na neodređeno vreme. Ista firma traži i tri KV stolara, tri KV tesara i tri livca – kalupara. Svi poslovi su na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 063 77 16 593.

     

    „Enal-elektro“ DOO Beograd zapošljava 10 elektromontera i elektroinstalatera. Mesto rada je Beograd, uz obezbeđen smeštaj i prevoz.  Posao je na neodređeno vreme. Kasnije sledi upućivanje na rad u SR Nemačku.

     

    Više informacija o ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija