• „ENERGOTEHNA“ RASPISALA KONKURS ZA PRIJEM NOVIH RADNIKA

    Firma „Energotehna“ d.o.o. iz Novog Sada raspisala je konkurs za prijem novih radnika. U pitanju je renomirana firma koja ima angažmane i na teritoriji Zrenjanina. Traže se sledeći profili: – Inženjer mašinstva, gde je uslov za kandidata viša stručna sprema ili fakultet (mašinski inženjer). Neophodno je i dobro poznavanje rada na računaru (MS Office, Internet). […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    „ENERGOTEHNA“ RASPISALA KONKURS ZA PRIJEM NOVIH RADNIKA

    Firma „Energotehna“ d.o.o. iz Novog Sada raspisala je konkurs za prijem novih radnika. U pitanju je renomirana firma koja ima angažmane i na teritoriji Zrenjanina.

    posao

    Traže se sledeći profili:

    – Inženjer mašinstva, gde je uslov za kandidata viša stručna sprema ili fakultet (mašinski inženjer). Neophodno je i dobro poznavanje rada na računaru (MS Office, Internet). Poželjno je znanje engleskog jezika a radno iskustvo nije neophodno.

    – Bravar – cevar, gde su uslovi za kandidata da ima diplomu mašinskog tehničara, bravara ili bravara montera, sa iskustvom.

    – Zavarivač, kod kojeg su uslovi stručna sprema III ili IV stepen, kao i postupci zavarivanja 111 (celulozna obloga), 141, 141/111.

    Svi zainteresovani prijave sa biografijom mogu da pošalju na mail adresu:marina.balj@energotehna.com ili da pozovu na telefone: 021/6300 – 994, 6318 – 255.

    „Energotehna“ je renomirana firma koja je značajan deo poslova odradila i na teritoriji srednjeg Banata i Zrenjanina.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]