Ekonomija

EKSKLUZIVNO OTKRIĆE: Izvršitelj prodaje porodičnu zgradu našeg proslavljenog fudbalera!

ZRENJANIN – Privatni izvršitelj Dragan Nikolić zakazao je za 10. februar prodaju porodične stambene zgrade u vlasništvu proslavljenog fudbalera, bivšeg igrača Lacija, Real Sosijedada i Olimpijakosa, Darka Kovačevića.

Objekat u vlasništvu našeg proslavljenog fudbalera
Objekat u vlasništvu našeg proslavljenog fudbalera

Kovačević je bio i član reprezentacije na Svetskom prvenstvu 1998. i na Evropskom, 2000. godine.

Porodična stambena zgrada u vlasništvu je Kovačevića 1/1, i nalazi se u Ulici cara Dušana 2. Zgrada je procenjena na 13.761.398 dinara, a s obzirom na to da je u pitanju prva prodaja, početna cena iznosiće 60 procenata od procenjene vrednosti.

Tužbu za izvršenje protiv Kovačevića podnela je Euro banka. Kako nezvanično sazanjemo, pregovori sa bankom oko izmirenja duga nisu uspeli, tako da će banka pokušati da se namiri prodajom kuće.

Darko Kovačević u crno - belom dresu
Darko Kovačević u crno – belom dresu

Upućeni u zrenjaninsko tržište nekretnina sumnjaju da se porodična stambena zgrada može prodati po ceni od oko 65 hiljada evra, jer je to za Zrenjanin skupo. Hoće li biti zaintresovanih, ipak, treba sačekati 10. februar.

Zanimljivost za kraj: Euro banka koja sada preko privatnog izvršitelja pokušava da namiri svoje potraživanje, donedavno je bila smeštena u zgradi koja je sada ponuđena na prodaju.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.