Ekonomija

ZUMBUL: Vraća dug prodajom mačke!

JARKOVAC – Izvršitelj za područje Višeg i Privrednog suda u Zrenjaninu Željko Kesić oglasio je za četvrtak, 11. jun, prodaju ukupno 19 stvari u vlasništvu preduzetnika Marka Miljkovića, vlasnika Samostalne zanatske radnje „Zumbul“ iz Jarkovca, u opštini Sečanj, kako bi bila namirena potraživanja poverioca – melenačkog preduzeća „D&A – Melpetrol“.

preparirana-divlja-macka-slika-19082146Predmet prodaje su uglavnom sitnije stvari, poput televizora, čija početna cena na prvoj javnoj prodaji iznosi svega 1.200 dinara, ili regal koji se može kupiti za 1.500 dinara.

Osim tehničke robe i bele tehnike, izvršitelj je oglasio i prodaju malog traktora koji novog vlasnika može da dobije za 10.800 dinara, i krupača – krunjača, koji košta 3.000 dinara.

Na spisku popisanih stvari, koje se prodaju da bi izvršni dužnik namirio dugove prema melenačkoj firmi, nalazi se i preparirana divlja mačka, čija početna cena iznosi 1.800 dinara!

Prodaja će biti održana 11. juna, u 10 časova, u kancelariji izvršitelja Željka Kesića, u Ulici kralja Aleksandra I Karađorđevića 15, u Zrenjaninu.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.