• DVOSTRUKO PRIZNANJE KOMPANIJI „DIJAMANT“

    Potrošači izabrali najomiljenije ulje i proizvođača

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    BEOGRAD – Na ovogodišnjem takmičenju za priznanje potrošača „Moj izbor 2016“ kompanija „Dijamant“ je osvojila dvostruko priznanje.

    Nagradu je u ime kompanije "Dijamant" primio direktor marketinga Srđan Zlatanov
    Nagradu je u ime kompanije „Dijamant“ primio direktor marketinga Srđan Zlatanov

    „Dijamant“ suncokretovo ulje je na osnovu glasova potrošača širom Srbije osvojilo priznanje najomiljenijeg ulja u kategoriji „Ulja, priloga i preliva“ šesti put zaredom, dok je kompanija „Dijamant“ ponela titulu najomiljenijeg proizvođača u Srbiji.

    Prva boca „Dijamant“ suncokretovog ulja proizvedena je pre 77 godina u zrenjaninskoj uljari i to je proizvod koji više od sedam i po decenija stanuje u svakoj srpskoj kuhinji. Sve do danas, kompanija neprestano ulaže u kvalitet jestivog ulja koje se proizvodi iz srca najkvalitetnijih semena suncokreta sa domaćih oranica.

    „Dijamant“ je jedna od najvećih uljara na Balkanu i vodeći proizvođač margarina i majoneza, kao i delikatesnih proizvoda na bazi majoneza. Kompanija neprestano prati najnovije svetske i tehnološke trendove i svoju politiku temelji na dva osnovna principa – visok kvalitet i konstantna briga o potrošačima.

    – Vrednosti o kojima vodimo računa su izvrsnost i kvalitet, tradicionalne recepture i visokokvalitetne sirovine. Potrošači poklanjaju svoje poverenje našim proizvodima pre svega zato što su kvalitetni ali istovremeno i zato što su privlačnog vizulenog idnetiteta koji podrazumeva modernu inovativnu ambalažu. Razvijamo nove premium ukuse naših proizvoda kako bismo zadovoljili potrebe moderne kuhinje i modernih potrošača zadržavajući istovremeno proverene recepture. Glas i mišljenje potrošača uvek najviše vrede – izjavio je Srđan Zlatanov, direktor marketinga i razvoja kompanije „Dijamant“.

    Dodelu priznanja „Moj izbor 2016“ za najomiljenije domaće proizvode, brendove i kompanije, organizuje udruženje „Moja Srbija“ uz podršku Grada Beograda i Privredne komore Beograda. Cilj akcije je podsticanje razvoja domaće proizvodnje i poboljšanja kvalliteta robe i usluga u Srbiji. Priznanje „Moj izbor“ je jedino priznanje u Srbiji koje se dodeljuje isključivo na osnovu glasova potrošača.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]