Ekonomija

DVOSTRUKO PRIZNANJE KOMPANIJI „DIJAMANT“

BEOGRAD – Na ovogodišnjem takmičenju za priznanje potrošača „Moj izbor 2016“ kompanija „Dijamant“ je osvojila dvostruko priznanje.

Nagradu je u ime kompanije "Dijamant" primio direktor marketinga Srđan Zlatanov
Nagradu je u ime kompanije „Dijamant“ primio direktor marketinga Srđan Zlatanov

„Dijamant“ suncokretovo ulje je na osnovu glasova potrošača širom Srbije osvojilo priznanje najomiljenijeg ulja u kategoriji „Ulja, priloga i preliva“ šesti put zaredom, dok je kompanija „Dijamant“ ponela titulu najomiljenijeg proizvođača u Srbiji.

Prva boca „Dijamant“ suncokretovog ulja proizvedena je pre 77 godina u zrenjaninskoj uljari i to je proizvod koji više od sedam i po decenija stanuje u svakoj srpskoj kuhinji. Sve do danas, kompanija neprestano ulaže u kvalitet jestivog ulja koje se proizvodi iz srca najkvalitetnijih semena suncokreta sa domaćih oranica.

„Dijamant“ je jedna od najvećih uljara na Balkanu i vodeći proizvođač margarina i majoneza, kao i delikatesnih proizvoda na bazi majoneza. Kompanija neprestano prati najnovije svetske i tehnološke trendove i svoju politiku temelji na dva osnovna principa – visok kvalitet i konstantna briga o potrošačima.

– Vrednosti o kojima vodimo računa su izvrsnost i kvalitet, tradicionalne recepture i visokokvalitetne sirovine. Potrošači poklanjaju svoje poverenje našim proizvodima pre svega zato što su kvalitetni ali istovremeno i zato što su privlačnog vizulenog idnetiteta koji podrazumeva modernu inovativnu ambalažu. Razvijamo nove premium ukuse naših proizvoda kako bismo zadovoljili potrebe moderne kuhinje i modernih potrošača zadržavajući istovremeno proverene recepture. Glas i mišljenje potrošača uvek najviše vrede – izjavio je Srđan Zlatanov, direktor marketinga i razvoja kompanije „Dijamant“.

Dodelu priznanja „Moj izbor 2016“ za najomiljenije domaće proizvode, brendove i kompanije, organizuje udruženje „Moja Srbija“ uz podršku Grada Beograda i Privredne komore Beograda. Cilj akcije je podsticanje razvoja domaće proizvodnje i poboljšanja kvalliteta robe i usluga u Srbiji. Priznanje „Moj izbor“ je jedino priznanje u Srbiji koje se dodeljuje isključivo na osnovu glasova potrošača.

Podeli članak
bomist stovarište zrenjanin
sinovoz
FAM