• DVE FIRME ŠIRE PROIZVODNE KAPACITETE

    Doneta odluka o otuđenju dela zemljišta u državnoj svojini

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Italijanska kompanija „Fulgar“ i melenačka „Eko-gradnja“ planiraju da prošire svoje kapacitete, a prvi korak biće izgradnja novih pogona.

    cedomir-janjic
    Gradonačelnik Čedomir Janjić

    Gradsko veće danas je donelo odluku o otuđenju dela zemljišta u državnoj svojini u industrijskim zonama, kako bi ove kompanije mogle da počnu sa radovima na izgradnji pogona.

    – U pitanju su investitori koji već posluju u našim industrijskim zonama – kaže gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić. – Današnjom odlukom Gradskog veća koju će, nadam se, potvrditi i Skupština, nastavljamo sa stvaranjem uslova investitorima za bolje poslovanje. Mislim da prednjačimo u dobroj saradnji sa ulagačima, stranim i domaćim, i ove današnje odluke to potvrđuju – ko je od investitora došao, taj proširuje kapacitete, a dosad nam se nije desilo da je neko otišao. To govori o odnosu gradske vlasti prema onima koji zapošljavaju naše sugrađane, istakao je Janjić.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija