• DUŠKO RADIŠIĆ: Zrbiznet ima jasan cilj – da umreži sve naše privrednike

    Pripreme za privrednu manifestaciju Zrbiznet u završnoj su fazi, a interesovanje i za učešće i za posetu veoma je dobro.   – Prošle godine sajam je održan posle „Dana piva“ upravo da bi njegov karakter privredne manifestacije što više došao do izražaja. Sajam organizujemo sa jasnim ciljem umrežavanja, pre svih, naših privrednika, sa teritorije grada, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    DUŠKO RADIŠIĆ: Zrbiznet ima jasan cilj – da umreži sve naše privrednike

    Pripreme za privrednu manifestaciju Zrbiznet u završnoj su fazi, a interesovanje i za učešće i za posetu veoma je dobro.

     

    – Prošle godine sajam je održan posle „Dana piva“ upravo da bi njegov karakter privredne manifestacije što više došao do izražaja. Sajam organizujemo sa jasnim ciljem umrežavanja, pre svih, naših privrednika, sa teritorije grada, a onda i sa privrednicima iz regiona. To nam je ovogodišnji domaći zadatak – napominje u izjavi za portal zrenjaninski.com pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina Duško Radišić, uz napomenu da će na sajmu učestvovati, pored domaćih privrednika, i privredni subjekti iz Rumunije, Mađarske, Hrvatske…

     

    – Umrežavanje treba da doprinese boljoj međusobnoj komunikaciji, boljim uslovima za privređivanje i da potpomogne privrednu interakciju, što će u širem kontekstu inicirati i nove preduzetničke inicijative i naravno pojačano zapošljavanje. Osim toga, značajno je i da sve kompanije koje su došle u naš region, i one koje nameravaju da ovde pokrenu biznis, budu upoznate sa uslovima, mogućnostima i prednostima koje naš grad nudi – ističe Radišić, koji je uveren da će sajam ispuniti zacrtane ciljeve.

     

    Veoma je važno da su ove godine, pored zrenjaninskog ogranka Unije poslodavaca Srbije, i Grad Zrenjanin, Opšte udruženje preduzetnika i Regionalna privredna komora Zrenjanin združeno uključeni u organizaciju sajma, sa jasno utvrđenom podelom zaduženja, što će svakako doprineti boljoj organizaciji.

     

    Sajam se, inače, održava četriri dana, od 20. do 22. septembra, u zrenjaninskoj hali „Medison“, kroz različite forme i aktivnosti, a slogan manifestacije je „Pokreni se“.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija