• DRUGI SPORTSKI DAN UNIJE POSLODAVACA

    ZRENJANIN – Juče je na motelu Šumica održan drugi sportski dan Unije poslodavaca Zrenjanin. Prilika je to da se okupe zrenjaninski preduzetnici, da se bolje upoznaju, da se kroz opušteniju atmosferu ispričaju i razmene iksustva.     Unija poslodavaca Zrenjanin postala je ozbiljna organizacija i sada je vreme da počnemo zajednički da nastupamo, kaže za portal […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    DRUGI SPORTSKI DAN UNIJE POSLODAVACA

    ZRENJANIN – Juče je na motelu Šumica održan drugi sportski dan Unije poslodavaca Zrenjanin. Prilika je to da se okupe zrenjaninski preduzetnici, da se bolje upoznaju, da se kroz opušteniju atmosferu ispričaju i razmene iksustva.

     

     

    Unija poslodavaca Zrenjanin postala je ozbiljna organizacija i sada je vreme da počnemo zajednički da nastupamo, kaže za portal zrenjaninski.com Goran Nešić, predsednik zrenjaninske unije. Siguran sam da i između sebe možemo bolje da sarađujemo a i da zajednički nastupamo na javnoj sceni, ističe Nešić.

    Jučerašnji  sportski dan imao je još jednu dimenziju: poslodavci su se organizovali i potpuno rekonstruisali jedan od terena na motelu – onaj fudbalski.

     

    unija

     

    Ovaj teren je bio skroz zapušten i uz malo napora mi smo napravili jedan potpuno nov. Nedopustivo je da ovakav prostor propada, kaže Nešić i dodaje da su ovim primerom hteli da iniciraju i nadležne ali možda i neke druge subjekte da učine nešto na uređenju nekad omiljenog zrenjaninskog izletišta.

     

    Zrenjaninski preduzetnici – poslodavci danas su se okušali u streljaštvu, malom fudbalu, boćanju i tenisu. Posle sportskih duela, svi su ogladneli. I kod predjela je organizovano jedno posebno takmičenje. Poslužene su tri vrste kobasica sa roštilja: Gomeksova – Graničar, BB trejda – Delikato i nova kobasica Mrkšićevih salaša sa spanaćem.

     

    Naravno, pobednik nije proglašen ali je i to bila prilika da se pokaže šta sve zrenjaninsko preduzetništvo može da proizvede.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija