• Drugi dan ZrBizNet-a: predavanje Saše Mišića i promocija zanimanja

    Drugi dan manifestacije ZrBizNet obeležilo je predavanje Saše Mišića, čuvenog „Paklenog kuvara“ koji je održao predavanje na temu „Šta muči srpske ugostitelje“.   Na osnovu uzorka od 1036 ugostitelja, Mišić je uradio istraživanje u kojem je došao do zanimljivih podataka i konstatacija. A da je tema „paklena“ govori i to što je publika ispunila sva […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Drugi dan ZrBizNet-a: predavanje Saše Mišića i promocija zanimanja

    Drugi dan manifestacije ZrBizNet obeležilo je predavanje Saše Mišića, čuvenog „Paklenog kuvara“ koji je održao predavanje na temu „Šta muči srpske ugostitelje“.

     

    Na osnovu uzorka od 1036 ugostitelja, Mišić je uradio istraživanje u kojem je došao do zanimljivih podataka i konstatacija. A da je tema „paklena“ govori i to što je publika ispunila sva mesta predviđena za sedenje, pa se i stajalo.

     

    Zanimljiv program nastavljen je promocijom zanimanja. I ove godine učenici osnovnih i srednjih škola okupili su se oko štanda fabrike čarapa „Imsaplet“ kao i oko štanda štamparije „Diginet“, gde su mogli da čuju nazanimljivije momente vezane za zanimanja u proizvodnji čarapa ili štampanju.

     

    Iz programa izdvajamo i poseban performans koji se održao na štandu Unije poslodavaca Zrenjanina. Na licu mesta nekoliko mladih Zrenjaninki moglo je da od iskusnih stručnjakinja nauči nešto o šminkanju i friziranju a posebno zanimljivo bilo je korišćenje prirodnog cveća za ukrašavanje kose. Performans je organizovala Sekcija žena preduzetnica pri Uniji poslodavaca Zrenjanina.

     

    A „Petkom posle posla“, opuštajući deo programa u Karađorđevom parku, okupio je ljubitelje dobrog pivskog ili čobanskog gulaša odnosno dobrih kobasica i šašljika.

     

    Za sutra je predviđen omiljeni deo manifestacije, „Dečija pijaca“, koja počinje u 9,30 a završava se u 12 časova. Za mališane je predviđen i zabavni program, uz animatore.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]