• Dopunjena procena vrednosti imovine preduzeća „Vojvodinaput“

    Stečajni sudija Ljiljana Popov obavestila je sve poverioce preduzeća „Vojvodinaput“ da svakog radnog dana, od 8 do 13 časova, u Privrednom sudu u Zrenjaninu mogu da pogledaju dopunjenu procenu vrednosti imovine i procenu vrednosti preduzeća kao pravnog lica.   Ovo je samo nastavak procesa u kojem bi poverioci ovog zrenjaninskog preduzeća, nad kojim je pre […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Dopunjena procena vrednosti imovine preduzeća „Vojvodinaput“

    Stečajni sudija Ljiljana Popov obavestila je sve poverioce preduzeća „Vojvodinaput“ da svakog radnog dana, od 8 do 13 časova, u Privrednom sudu u Zrenjaninu mogu da pogledaju dopunjenu procenu vrednosti imovine i procenu vrednosti preduzeća kao pravnog lica.

     

    Ovo je samo nastavak procesa u kojem bi poverioci ovog zrenjaninskog preduzeća, nad kojim je pre godinu i po dana proglašen bankrot, mogli da namire bar deo svog potraživanja.

     

    Do sada je u nekoliko navrata ispravljana lista potraživanja razlučnih, založnih i stečajnih poverilaca, kao i procena vrednosti imovine.

     

    Pročitajte još: POTROŠAČI REKLI SVOJE: „Dijamant“ najomiljeniji proizvođač u Srbiji!

     

    „Vojvodinaput“ je u stečaju od oktobra 2018. godine, a zahtev je podnela AIK banka. Dva meseca kasnije proglašeno je bankrotstvo nekada uspešne putarske firme.

     

    Od kraja 2018. godine stečajni upravnik Slobodan Sudarov utvrđuje koliko tačno iznose dugovi, a koliko vredi imovina „Vojvodinaputa“.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]