Ekonomija Vesti Zrenjanin

Dom zdravlja, dve škole i neke privatne firme nude posao u Zrenjaninu

oglasi za posao

Posao u Zrenjaninu, između ostalih, nude i ovi poslodavci. Ovo su aktuelni oglasi za posao.

 

Medicinska škola Zrenjanin traži referenta za pravne, kadrovske i administrativne poslove, za rad na određeno vreme, sa 43,2 odsto radnog vremena. Ista škola traži i tehničara održavanja informacionih sistema i tehnologija. Posao je, takođe, na određeno vreme, sa 26,8 posto radnog vremena. Ovoj školi potreban je i nastavnik akušerstva sa negom, na određeno vreme, sa 27,14 posto radnog vremena. Upražnjeno je i mesto nastavnika ginekologije sa negom, na određeno vreme sa 15 posto radnog vremena. Traži se i nastavnik infektologije sa negom, na određeno vreme sa 3,57 posto radnog vremena. Kontakt telefon je 533 270.

 

Dom zdravlja „Boško Vrebalov“ Zrenjanin oglasio je potrebu za zapošljavanjem psihologa. Posao je na određeno vreme. Uslovi za konkurisanje su visoko obrazovanje, obrazovni profil diplomirani psiholog i položen stručni ispit za zdravstvenog saradnika. Kandidati su dužni da podnesu prijavu sa kratkom biografijom, overene fotokopije diplome i uverenja o položenom stručnom ispitu za zdravstvenog saradnika i potvrdu o vakcinalnom statusu za hepatitis B i morbile. Kontakt telefon je 530 820.

 

„Logic“ DOO Zrenjanin zapošljava instalatera centralnog grejanja. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 567 820.

 

Traže se moleri, prodavci, pomoćni radnici…

 

Osnovna škola „Vuk Karadžić“ Konak bira direktora na period od četiri godine. Više detalja o konkursu na telefon 3856 006.

 

„Euro mont 90“ Zrenjanin zapošljava pet molera, fasadera i gipsara. Radno iskustvo je nebitno. Kontakt telefon je 063 532 559.

 

„Agromel Ena“ DOO Melenci traži prodavca za rad u Melencima. Rad je smenski a posao je na određeno vreme. Oglas je otvoren do 13. aprila. Kontakt telefon je 061 290 26 91.

 

ZR „Extra plast“ DOO Klek zapošljava dva pomoćna radnika u proizvodnji i montaži PVC i ALU stolarije. Mesto rada je Klek, a posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 063 509 317.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM