• DOLAZI NEMAČKI INVESTITOR I REGISTRUJE FIRMU POD NAZIVOM “RPC ZRENJANIN”

    ZRENJANIN  – Skupština Grada Zrenjanina, na poslednjoj sednici, dala je saglasnost na upotrebu imena grada Zrenjanina u nazivu inostrane firme “RPC”, što je prvi takav slučaj u poslednjih nekoliko godina.     Firma koja će biti regiostrovana u Zrenjaninu zvaće se “RPC Zrenjanin”.   -U pitanju je investitor iz Nemačke, koji ima nameru da u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    DOLAZI NEMAČKI INVESTITOR I REGISTRUJE FIRMU POD NAZIVOM “RPC ZRENJANIN”

    ZRENJANIN  – Skupština Grada Zrenjanina, na poslednjoj sednici, dala je saglasnost na upotrebu imena grada Zrenjanina u nazivu inostrane firme “RPC”, što je prvi takav slučaj u poslednjih nekoliko godina.

     

    zrenjanin
    Foto: Dušan Bartolović

     

    Firma koja će biti regiostrovana u Zrenjaninu zvaće se “RPC Zrenjanin”.

     

    -U pitanju je investitor iz Nemačke, koji ima nameru da u industrijskoj zoni u Zrenjaninu otvori pogon za izradu točkova za kontejnere i preradu plastične mase.

     

    Oni su podneli zahtev Skupštini da im se odobri korišćenje imena Zrenjanin, jer će ovde otvoriti pogon a žele da se u Agenciji za privredne registre što pre upišu.

     

    Najavljeno je da će već 8. oktobra biti ovde da obave sve formalnosti oko registracije, a žele da se ovdašnja firma po imenu razlikuje u odnosu na matičnu – kaže sekretar Skupštine grada Milan Mrkšić, i napominje da je to prvi slučaj u poslednjih šest godina, a verovatno i u dužem periodu, da strana firma koristi ime našeg grada u svom nazivu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]