• Dobro pazite ako ugovarate aranžmane sa agencijom Fly fly travel!

    Uprkos kontroverzama koje prate poslovanje turističke agencije „Fly fly travel“, mnogi Zrenjaninci i dalje nisu dobro upućeni u aktuelna dešavanja u vezi sa radom ove agencije, pa preko nje rezervišu avionske karte ili turističke aranžmane.   Portal zrenjaninski.com želeo je da proveri da li su građani sigurni ukoliko uplaćuju aranžmane ili kupuju avionske karte u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Dobro pazite ako ugovarate aranžmane sa agencijom Fly fly travel!

    Uprkos kontroverzama koje prate poslovanje turističke agencije „Fly fly travel“, mnogi Zrenjaninci i dalje nisu dobro upućeni u aktuelna dešavanja u vezi sa radom ove agencije, pa preko nje rezervišu avionske karte ili turističke aranžmane.

     

    Portal zrenjaninski.com želeo je da proveri da li su građani sigurni ukoliko uplaćuju aranžmane ili kupuju avionske karte u ovoj agenciji, pa smo kontaktirali turističku inspektorku u Novom Sadu Radoslavu Rončević, koja je zadužena i za Srednjobanatski okrug.

     

    Ona nas je uputila na Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, gde nam je rečeno da je povodom dešavanja oko agencije „Fly fly travel“ izdato i zvanično saopštenje.

     

    U tom saopštenju se navodi da se turističkoj inspekciji Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija tokom proteklog vikenda ponovo javio određen broj građana, koji nisu bili u mogućnosti da realizuju već plaćene avionske karte, kupljene preko agencije „Fly fly travel“, odnosno „Kofer tursa“, koja je njen pravni sledbenik.

     

    „Budući da se privredno društvo „Fly fly travel“, odnosno njegov pravni sledbenik „Kofer turs“ i dalje oglašavaju preko medija sa ponudom avio karata za sve destinacije, a ceneći podatke Narodne banke Srbije da su pomenute agencije u blokadi već 47 dana, obaveštavamo javnost da je u toku inspekcijski nadzor tržišne i turističke inspekcije kod obe agencije zbog sumnje na nepoštenu i obmanjujuću poslovnu praksu. O svim rezultatima inspekcijskih nadzora u pomenutim agencijama javnost će biti redovno informisana“, navodi se u saopštenju, uz napomenu da će Ministarstvo dostaviti sve neophodne informacije i drugim državnim institucijama, kako bi one preduzele adekvatne mere iz okvira svojih nadležnosti.

     

    U Ministarstvu kažu da je, imajući u vidu gore navedeno, neophodno da građani sa povećanom pažnjom pristupe ugovaranju putovanja sa pomenutim agencijama.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]