• DOBRA PONUDA RAZNOVRSNIH POSLOVA

    ZRENJANIN – Dom zdravlja u Srpskoj Crnji raspisao je oglas za prijem u radni odnos diplomiranog farmaceuta-medicinskog biohemičara. Zaposlenje je na određeno vreme a radno iskustvo kandidata nije bitno. Oglas je otvoren do 31. decembra. Istog dana u tom Domu zdravlja zaključuje se i oglas kojim se traži diplomirani farmaceut za rad u apoteci. Ni […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    DOBRA PONUDA RAZNOVRSNIH POSLOVA

    ZRENJANIN – Dom zdravlja u Srpskoj Crnji raspisao je oglas za prijem u radni odnos diplomiranog farmaceuta-medicinskog biohemičara. Zaposlenje je na određeno vreme a radno iskustvo kandidata nije bitno. Oglas je otvoren do 31. decembra. Istog dana u tom Domu zdravlja zaključuje se i oglas kojim se traži diplomirani farmaceut za rad u apoteci. Ni tu radno iskustvo nije uslov.

    posao

    „Patrol 023“ doo traži četiri radnika obezbeđenja. Radno iskustvo nije bitno a posao je na određeno. U obzir dolaze kandidati koji su duže od šest meseci na evidenciji NSZ.

    „STR „Đenka“ iz Kleka traži jednog vozača drumskog vozila. Potrebna je vozačka dozvola za „B“ i „C“ kategoriju i šest meseci radnog iskustva.

    A „La peei“ DOO iz Zrenjanina traži muško-ženskog frizera sa dve godine radnog iskustva.

    U firmi „Geosonda-konsolidacija“ i dalje je otvoren oglas za zapošljavanje 10 pomoćnih građevinskih radnika. Rad je terenski, uz obezbeđen prevoz, smeštaj i ishranu.

    „Multi co elektroservis“ oglasio je potrebu za zapošljavanje dva elektromehaničara, za rad na održavanju aparata i rashladne tehnike. Mesto rada je Zrenjanin, rad je terenski a traži se posedovanje vozačke dozvole „B“ kategorije. Radno iskustvo je poželjno, oglas je otvoren do 15. decembra.

    SBB doo traži devet promotera-prodavaca za privremene i povremene poslove, sa šest meseci radnog iskustva. Konkurs je otvoren do 31. decembra.

    Kompanija „Gomex“ oglasila je potrebu za prijem u radni odnos četiri prodavca-kasira, a radno iskustvo je nebitno.

    U „Tehnicom“ doo iz Zrenjanina otvoren je oglas za prijem u radni odnos na neodređeno vreme tri bravara-montera. Radno iskustvo nije bitno.

    Zrenjaninski „Termos“ doo traži jednog varioca i jednog strugara, na neodređeno vreme.

    A 16. decembra ističe rok za prijavljivanje na oglas za posao u Nemačkoj u Gelzenkirhenu, na poslovima  asistenta za zdravstvenu negu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija