• DIS: PREVENTIVNO POVUČENI SVI PROIZVODI „JUVITANE“

    ZRENJANIN, BEOGRAD – Portalu zrenjaninski.com javio se čitalac koji pita da li su iz prodajnog objekta DIS u Zrenjaninu uklonjene sporne kašice „Juvitane“. Na fotografiji koju je poslao vide se neki od proizvoda „Juvitane“ u rafovima. Portal zrenjaninski.com zatražio je zvaničnu informaciju od nadležnih u DIS-u. Stigao je odgovor u kojem stoji: „Nakon dobijanja informacije […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    DIS: PREVENTIVNO POVUČENI SVI PROIZVODI „JUVITANE“

    ZRENJANIN, BEOGRAD – Portalu zrenjaninski.com javio se čitalac koji pita da li su iz prodajnog objekta DIS u Zrenjaninu uklonjene sporne kašice „Juvitane“. Na fotografiji koju je poslao vide se neki od proizvoda „Juvitane“ u rafovima.

    juvitana

    Portal zrenjaninski.com zatražio je zvaničnu informaciju od nadležnih u DIS-u. Stigao je odgovor u kojem stoji:

    „Nakon dobijanja informacije da dečija hrana „Juvitana“ kašice za bebe kompanije „Swisslion – Takovo“ nije zdravstveno ispravna, iz naših maloprodajnih objekata su u subotu, 12. novembra, povučene sve sporne serije proizvoda sa spiska koji je objavljen na sajtu Ministarstva zdravlja. U ponedeljak i utorak smo bili predmet sanitarne kontrole u dva naša marketa i sporni artikli nisu pronađeni u prodajnom polju marketa.

    U utorak, 15. novembra, nakon 19 časova, po dobijanju novih informacija vezano za zdravstvenu ispravnost proizvoda „Juvitana“ iz medija, a koje su nam potvrđene jutros i od strane Ministarstva zdravlja, iz prometa su preventivno povučeni svi artikli dečije hrane „Juvitana“ iz našeg maloprodajnog sistema“, stoji u saopštenju.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija