• “Dimničar” nije prodat ni u petom pokušaju

    Ni peti pokušaj prodaje zrenjaninskog preduzeća “Dimničar” nije uspeo. Iako je prodaja zakazana za sutra, ona se neće ni održati jer niko nije uplatio depozit, izjavio je za portal zrenjaninski.com Radovan Savić, stečajni upravnik “Dimničara”.   Početna cena za javno nadmetanje za ovaj peti pokušaj bila je 3 912 213 dinara. Na prodaju je ponuđena […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    “Dimničar” nije prodat ni u petom pokušaju

    Ni peti pokušaj prodaje zrenjaninskog preduzeća “Dimničar” nije uspeo.
    Iako je prodaja zakazana za sutra, ona se neće ni održati jer niko nije uplatio depozit, izjavio je za portal zrenjaninski.com Radovan Savić, stečajni upravnik “Dimničara”.

     

    Početna cena za javno nadmetanje za ovaj peti pokušaj bila je 3 912 213 dinara.
    Na prodaju je ponuđena zgrada u Daničićevoj ulici od 128 kvadrata, sa tri pomoćna objekta kao i polovna oprema, odnosno kancelarijski nameštaj.
    Sledeći korak mogao bi biti dalje snižavanje cene, ukoliko na to saglasnost da Agencija za licenciranje stečajnih upravnika, kao jedina merodavna, s obzirom da je “Dimničar” u stečaj otišao kao društveno preduzeće.

     

    Stečaj u preduzeću koje je godinama čistilo zrenjaninske odžake, otvoren je 2016. godine upravo zbog toga što nije privatizovano u zakonskom roku.
    Račun preduzeća je u blokadi od 2013. godine na iznos od skoro 10 miliona dinara.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija