• „ČUDESNA ŠUMA“ TRAŽI RADNIKE, A OVDE MOŽETE NAĆI I DRUGE OGLASE ZA POSAO

    ZRENJANIN – Poslodavac „Prva linija“ DOO iz Zrenjanina traži čak 50 izvršilaca na poslovima izrađivač gornjih delova obuće. Posao je na određeno vreme. U obzir dolaze lica sa trećim stepenom obrazovanja – izrađivači gornjih delova obuće, ali i krojači i obućari, kao i pomoćni obućari i kožni galanteristi. Potrebno je i tri meseca radnog iskustva. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    „ČUDESNA ŠUMA“ TRAŽI RADNIKE, A OVDE MOŽETE NAĆI I DRUGE OGLASE ZA POSAO

    ZRENJANIN – Poslodavac „Prva linija“ DOO iz Zrenjanina traži čak 50 izvršilaca na poslovima izrađivač gornjih delova obuće. Posao je na određeno vreme. U obzir dolaze lica sa trećim stepenom obrazovanja – izrađivači gornjih delova obuće, ali i krojači i obućari, kao i pomoćni obućari i kožni galanteristi. Potrebno je i tri meseca radnog iskustva.

     

     

    Poslodavac „Nodular“ DOO iz Beograda oglasio je potrebu za zapošljavanjem 10 radnika na bušenju i brušenju odlivaka i isto toliko izvršilaca na čišćenju pogona. Radi se u Zrenjaninu u pogonu firme „Radijator“ u stečaju.

     

    Zrenjaninski „Ribobel“ taži radnika za rad u prodavnici ribe, a poslodavac „Ramada“ zapošljava transportnog radnika.

     

    Poslodavac „Tradicionalni ćevap“ iz Zrenjanina oglasio je potrebu za zapošljavanjem dva pekara na određeno vreme, a potrebno je šest meseci radnog iskustva.

     

    Trgovinska radnja „Garfild“ traži radnika za rad u trafici. Obrazovanje i radno iskustvo su nebitni, radi se u dve smene, a posao je na određeno vreme. Konkurs je otvoren do 21. aprila.

     

    Dva kuvara i dva konobara zapošljava ugostiteljska radnja „Čudesna šuma“, a mesto rada je Lukavica, na putu za Aranđelovac. Posao je na neodređeno vreme, a smeštaj i ishrana su obezbeđeni.

     

    Restoran „Točak“ traži jednog konobara na određeno vreme. Radno iskustvo je poželjno, ali nije obavezan uslov. Radi se u smenama uz obezbeđenu ishranu.

     

    „Soko 023 sigurnost“ DOO angažuje pet čistača prostorija.

     

    Poslodavac „Remetal“ iz Petrovaradina traži jednog metalostrugara, a Petrovaradin je i mesto rada. Posao je na određeno vreme.

     

    Još oglasa za posao možete pročitati ovde.

     

    Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 2

    1. Molim neka mi neko odgovori za posao u firmi prva linija u zrenjaninu ili broj telefona od firme hvala

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija