• BROJNE FIRME TRAŽE RADNIKE, PROČITAJTE KOJE POSLOVE NUDE

    ZRENJANIN – Kompanija „Gomex“ iskazala je potrebu za zapošljavanjem četiri prodavca kasira, na određeno vreme. Radno iskustvo je poželjno, a oglas je otvoren do popune radnih mesta. Poslodavac „O&M inženjering“ DOO iz Zrenjanina oglasio je potrebu za zapošljavanjem šest bravara montera, na određeno vreme. Uz diplomu, potrebno je tri godine radnog iskustva i vozačka dozvola […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    BROJNE FIRME TRAŽE RADNIKE, PROČITAJTE KOJE POSLOVE NUDE

    ZRENJANIN – Kompanija „Gomex“ iskazala je potrebu za zapošljavanjem četiri prodavca kasira, na određeno vreme. Radno iskustvo je poželjno, a oglas je otvoren do popune radnih mesta.

    posao

    Poslodavac „O&M inženjering“ DOO iz Zrenjanina oglasio je potrebu za zapošljavanjem šest bravara montera, na određeno vreme. Uz diplomu, potrebno je tri godine radnog iskustva i vozačka dozvola B kategorije. Rad je smenski i terenski, a radno mesto je sa povećanim rizikom.

    A „Tehnicom“ DOO iz Zrenjanina traži tri bravara montera na neodređeno vreme. Probni rad je mesec dana, a radno iskustvo je poželjno.

    SZTR „Lidia ZR1“ oglasila je potrebu za zapošljavanjem tri pomoćna radnika u kuhinji. Radno iskustvo je nebitno, posao je na određeno vreme, a mesto rada je Zrenjanin.

    „Pro pet recycling“ traži jednog radnika u proizvodnji, na neodređeno vreme, a mesto rada je Zrenjanin.

    Poslodavac „Pro eko hem“ doo iz Zrenjanina zapošljava sanitarno – ekološkog tehničara, na neodređeno vreme. Radno iskustvo je nebitno, a oglas je otvoren do popune radnog mesta.

    Zrenjaninska firma „B&K family“ DOO traži dva vozača sa dozvolom E kategorije, dvanaest meseci radnog iskustva i početnim nivoom znanja engleskog jezika. Rad je na određeno vreme, terenski, a oglas je otvoren do popune radnih mesta.

    Poslodavac „Autooprema i servis“ traži dva automehaničara na određeno vreme. Oglas je otvoren do 20. februara.

    Do 18. februara otvoren je oglas poslodavca „Borets servise Serbia“ DOO za zapošljavanje jednog HSE menadžera. Uz fakultetsku diplomu od kandidata se traži poznavanje rada na računaru, kao i poznavanje ruskog jezika.

    UR „Papagaj 023“ traži jednog konobara, za smenski rad, na određeno vreme. Radno iskustvo nije bitno.

    Poslodavac „Grid“ zapošljava jednog električara sa vozačkom dozvolom B kategorije. U slučaju terenskog rada obezbeđen je prevoz, smeštaj i ishrana. Posao je na određeno vreme, a oglas je otvoren do 7. marta.

    Još aktuelnih oglasa za posao možete pročitati ovde. 

    Više informacija o svim ovim oglasima možete pronaći u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]