• BIZNIS PLATFORMA „MOJE FAKTURE“ PREDSTAVILA NOVI MODUL

    Biznis platforma MOJE FAKTURE predstavila je potpuno novi modul – budžetiranje, namenjen vlasnicima i menadžerima u firmi. Osnovni cilj novog modula je unapređenje poslovanja domaćih privrednika kroz implementaciju savremenih poslovnih rešenja.     Takođe, u najnovijoj verziji aplikacije, stručnjaci platforme Moje fakture omogućili su funkciju unosa rabata i jedinice mere. Šta je sve novo?   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    BIZNIS PLATFORMA „MOJE FAKTURE“ PREDSTAVILA NOVI MODUL

    Biznis platforma MOJE FAKTURE predstavila je potpuno novi modul – budžetiranje, namenjen vlasnicima i menadžerima u firmi. Osnovni cilj novog modula je unapređenje poslovanja domaćih privrednika kroz implementaciju savremenih poslovnih rešenja.

     

     

    Takođe, u najnovijoj verziji aplikacije, stručnjaci platforme Moje fakture omogućili su funkciju unosa rabata i jedinice mere. Šta je sve novo?

     

    RABAT

     

    Ukoliko želite da svojim kupcima date popust prilikom izdavanja računa, sve što je potrebno je da u polju rabat upišete procentualni iznos popusta koji odobravate.

     

    JEDINICA MERE

     

    U zavisnosti od toga šta prodajete, na formularu za izradu računa i drugih dokumenata se prikazuje polje JM. Oznaka JM je skraćenica za jedinica mere i u ovo polje možete upisati oznaku od maksimalno 3 slovna karaktera.

     

    BUDŽETIRANJE

     

    Budžetiranje je novi modul, namenjen pre svega vlasnicima ili menadžerima firmi koji imaju potrebu da detaljno isplaniraju i prate potrošnju sredstava.

     

    Više o novinama pročitajte na sajtu MOJE FAKTURE.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija