• BIZNIS KAFE SRBIJA: KORISNI SAVETI USPEŠNIH POSLOVNIH LJUDI

    ZRENJANIN – Sinoć je u Zrenjaninu održan 22. Biznis kafe Srbija pod sloganom „Razvijaj lokalno – deluj globalno“. Iskustva i savete sa gostima su podelili Vladimir Kovač, menadžer Webiz projekta, Smiljana Stojanović, vlasnica firme „Kverk“ iz Beočina i Goran Kovačević, direktor „Gomex“-a i predsednik Upravnog odbora NALED-a. O tome zašto bi se neko uopšte bavio […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    BIZNIS KAFE SRBIJA: KORISNI SAVETI USPEŠNIH POSLOVNIH LJUDI

    ZRENJANIN – Sinoć je u Zrenjaninu održan 22. Biznis kafe Srbija pod sloganom „Razvijaj lokalno – deluj globalno“.

    Iskustva i savete sa gostima su podelili Vladimir Kovač, menadžer Webiz projekta, Smiljana Stojanović, vlasnica firme „Kverk“ iz Beočina i Goran Kovačević, direktor „Gomex“-a i predsednik Upravnog odbora NALED-a.

    O tome zašto bi se neko uopšte bavio privatnim preduzetništvom, kako je izgledao početak, a kako sve izgleda sada, koje su najveće prepreke a koje privilegije u privatnom preduzetništvu, sve to moglo se sinoć čuti putem Skajpa i od vlasnice franšize Biznis kafea Katarine Ercegović iz Zagreba.

    Zašto se baviti privatnim poslom, Katarina je sažela u tri rečenice: naš život, naš biznis, naša pravila. Ili u jednu reč – sloboda.

    Ono što su govornici Kovač, Stojanović i Kovačević poručili slušaocima moglo bi se sažeti ovako: nikad ne odustajte. Posao ima svoje uspone i padove, ali istrajnost i upornost na kraju pobede.

    Za dobar privredni ambijent jednako su korisne i neophodne i male porodične firme, koje garantuju stabilnost, i velike, koje obezbeđuju razvoj.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija