• Bilateralni susreti privrednika i ove godine na manifestaciji ZrBizNet

    Nakon prošlogodišnjih uspešnih B2B sastanaka, koji su organizovani u okviru ZrBizNet-a, i ove godine biće održani bilateralni susreti privrednika na ovoj manifestaciji. Drugi poslovni susreti će biti održani u četvrtak, 19. septembra, u Zrenjaninu.   Ukoliko ste zainteresovani za pronalaženje novih poslovnih partnera, za plasman ili nabavku proizvoda i usluga, dovoljno je da profil vašeg […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Bilateralni susreti privrednika i ove godine na manifestaciji ZrBizNet

    Nakon prošlogodišnjih uspešnih B2B sastanaka, koji su organizovani u okviru ZrBizNet-a, i ove godine biće održani bilateralni susreti privrednika na ovoj manifestaciji. Drugi poslovni susreti će biti održani u četvrtak, 19. septembra, u Zrenjaninu.

     

    Ukoliko ste zainteresovani za pronalaženje novih poslovnih partnera, za plasman ili nabavku proizvoda i usluga, dovoljno je da profil vašeg privrednog društva bude postavljen na platformu koja se nalazi na OVOM LINKU.

     

    Pročitajte još: Bogat program na predstojećoj privrednoj manifestaciji ZrBizNet

     

    Prilikom registracije potrebno je da se popune sva polja koja su obeležena zvezdicom. Takođe, potrebno je i da se štiklira polje sa desne strane „Želimo da učestvujemo na B2B sastancima“. Popunjavanje korporacijskog profila, koji se prilikom registracije nalazi u desnom uglu, nije obavezno. Međutim, može se popuniti, kako biste bliže odredili za koji ste konkretno vid saradnje zainteresovani. To jest, da li nudite ili tražite određene proizvode ili usluge. U tom slučaju popunjavaju se i polja u delu „Dodaj saradnički profil (B2B)“. Nakon što budu uneti svi neophodni podaci, uneta i potvrđena lozinka pomoću koje ćete se registrovati na platformi i štiklirano obavezno polje „I agree with privacy policy“, potvrda o registraciji stići će vam na mejl koji ste uneli prilikom popunjavanja profila.

     

    Detaljnije informacije o načinu funkcionisanja platforme nalaze se na OVOM LINKU. 

     

    Pretražite profile svih prijavljenih privrednih društava

     

    Nakon registracije pruža vam se mogućnost da pretražite profile svih prijavljenih privrednih društava. Tako možete da identifikujete potencijalne poslovne partnere kojima je potrebno da pošaljete zahtev za sastanak. Slanje zahteva za sastanke biće omogućeno u periodu od 11. do 17. septembra.

     

    „Napominjemo da se sastanak ne zakazuje automatski, po slanju zahteva. Potrebno je da zahtev za sastanak bude prihvaćen, odnosno da je sastanak zakazan tek kada je prihvaćen od strane oba privredna društva. Nakon isteka roka za zakazivanje, od organizatora ćete dobiti vaš lični raspored sastanaka sa tačnom satnicom i drugim potrebnim pojedinostima“, saopštavaju iz Organizacionog odbora ovogodišnje sajamske manifestacije ZrBizNet.

     

    Za dodatne informacije i podršku za postavljanje profila privrednog društva na platformu možete se obratiti Biljani Glišić, samostalnom savetniku u Centru za EU integracije PKS, na mejl: biljana.glisic@pks.rs ili na telefon +381 11 3300-928.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]