Ekonomija

Biće posla za još radnika u „Šinvozu“, planira se nova hala

Šinvoz
Foto: Zoran Bogaroški

Planovi koje je zrenjaninska kompanija „Šinvoz“ zacrtala za naredni period, sve su ambiciozniji, a baziraju se na sve većem obimu posla i novim ugovorima.

 

Uz već dobro razrađene poslove na remontu i rasta u domenu proizvodnje komponenti za železnicu, priprema se teren i za fazu razvoja komponenti za auto-industriju.

 

Šinvoz
Foto: Zoran Bogaroški

 

– U planu su velika ulaganja u novi proizvodni prostor, koji će se nadograditi na postojeći, koji je sada na 4.800 kvadratnih metara. Dogradićemo halu od čak 5.000 kvadrata, kojom ćemo zadovoljiti sve naše potrebe za uvećanjem i proširenjem proizvodnje. To se, pre svega, odnosi na proizvodnju sklopova za železnički program, ali i sklopova i elemenata za auto-industriju. A jedan segment će biti izdvojen za izradu alata i šablona za zavarivanje – napominje direktor proizvodnje komponenti u kompaniji „Šinvoz“ Đorđe Vasić.

 

To će značiti i zapošljavanje novih radnika, i to oko 150 njih, ističe on, i apeluje na mlade ljude, željne napredovanja i usavršavanja, da potraže svoju šansu u kompaniji „Šinvoz“.

 

Šinvoz

 

– Sva naša proizvodna oprema je savremena, ne starija od četiri godine, to su moderne mašine i alati, razne tehnologije, i tu mladi mogu dosta da nauče ali i da se iskažu – poručuje Vasić, i ističe da su kadrovi koje ova firma traži bravari, zavarivači, mašinski inženjeri i tehničari, i srodna zanimanja.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM