• BESPLATNA ONLINE ŠKOLA PREDUZETNIŠTVA

    Edukacija mladih o pokretanju i vođenju sopstvenog biznisa

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    pokreni-seBEOGRAD – Serbian Venture Network (SeVeN), uz podršku Ministarstva omladine i sporta, a u okviru projekta „Razvoj omladinskog preduzetništva kroz uspostavljanje novih programa i usluga za mlade – Preduzetnička akademija“, po drugi put organizuje besplatnu školu preduzetništva sa ciljem da edukuje mlade o pokretanju i vođenju sopstvenog biznisa. Škola preduzetništva se sastoji iz više delova, a aktivnosti u okviru njih odvijaće se u periodu od avgusta do decembra 2016.

    U okviru prvog dela Škole preduzetništva polaznici će sticati znanja na Online platformi koja će biti lansirana 1. avgusta i biće otvorena do 1. septembra. Tokom ovih mesec dana, učesnici će kroz samostalan rad putem prezentacija, predavanja, filmova, materijala za čitanje i testova savladati osnove preduzetništva.

    Drugi deo Škole predstavlja Akademija preduzetništva u okviru koje će polaznici imati praktičnu obuku vođenu od strane stručnih mentora i raditi na realizaciji svoje ideje i pokretanju biznisa uz njihovu pomoć. Takođe, planirano je da se na Akademiji polaznici upoznaju sa dobrim primerima iz prakse, te će s tim ciljem za njih biti organizovane i posete hub-ovima, upoznavanje sa uspešnim preduzetnicima i startupovima i brojni događaji namenjeni međusobnom umrežavanju mladih preduzetnika.

    biznis

    Najuspešniji polaznici Škole preduzetništva dobiće priliku da izlože svoju ideju na Belgrade Venture Forum-u, najvećem forumu inovacija i investicija u regionu (5. – 7. decembar 2016.), kao i da prisustvuju master klasu namenjenu najboljim učesnicima programa.

    SeVeN je pozvao sve mlade koji su zainteresovani za pokretanje sopstvenog biznisa da se prijave za besplatnu školu preduzetništva na ovom linku. Više informacija o projektu možete naći na web stranici http://www.seven.rs/

    Serbian Venture Network (SeVeN) je udruženje čije su aktivnosti posvećene promociji i pružanju podrške startapovima, inovativnim preduzetnicima i brzorastućim kompanijama u cilju pronalaženja investicija i njihovog razvoja. Udruženje se takođe bavi organizacijom događaja visokog profila, umrežavanjem investitora i preduzetnika, pružanjem mentorske podrške, edukacijom i treninzima, javnim zagovaranjem, kao i pružanjem konsultantskih usluga kompanijama koje su u potrazi za investicijama.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija