• BEOGRADSKE NOVINE „VOJVODINAPUTU“ ODUZIMAJU AUTO!

    ZRENJANIN – Kompanija „Politika novine i magazini“ doo, izdavač najstarijeg dnevnog lista na Balkanu „Politika“, spori se sa preduzećem „Vojvodinaput“ oko neizmirenih dugovanja, zbog čega je predložila da se zrenjaninskim putarima oduzme i proda jedno putničko vozilo, kako bi namirili dugove koje imaju prema pomenutoj medijskoj kući.     Sudija Privrednog suda Jelica Baković donela […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    BEOGRADSKE NOVINE „VOJVODINAPUTU“ ODUZIMAJU AUTO!

    ZRENJANIN – Kompanija „Politika novine i magazini“ doo, izdavač najstarijeg dnevnog lista na Balkanu „Politika“, spori se sa preduzećem „Vojvodinaput“ oko neizmirenih dugovanja, zbog čega je predložila da se zrenjaninskim putarima oduzme i proda jedno putničko vozilo, kako bi namirili dugove koje imaju prema pomenutoj medijskoj kući.

     

    vojvodinaput

     

    Sudija Privrednog suda Jelica Baković donela je zaključak o prodaji automobila marke „Zastava 101 – Skala 55“, 2006. godište, koje je neispravno i neregistrovano, a čija je vrednost procenjena na 100.000 dinara.

     

    Prodaja se obavlja neposrednom pogodbom, s obzirom na to da ni na ponovljenom nadmetanju nije došlo do prodaje dužnikove pokretne stvari ni za 30 odsto od procenjene vrednosti.

     

    U postupku prodaje neposrednom pogodbom prodajna cena je predmet dogovora između kupca i sudskog izvršitelja i za nju se ne traži saglasnost izvršnog dužnika.

     

    Potencijalni kupci se mogu javiti Privrednom sudu u Zrenjaninu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. Počeli i Beograđani da „kokošare“.Decenijama su vukli što su mogli, izgleda da više nemaju odakle da nose.Vovjodinu su do kostiju oglodali pa se sada otimaju o rashodovane Stojadine.Daj šta daš,samo neka je džabe.

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]