• BELGIJSKA KOMPANIJA TRAŽI RADNIKE ZA POGON U ZRENJANINU

    ZRENJANIN – Kompanija „T4B – Talent for Blinds“, član belgijske porodične kompanije „Kopahom“, zbog povećane potražnje za svim vrstama roletni za prozore, otvara novi proizvodni pogon u Zrenjaninu, gde planira da bude važan poslodavac u budućnosti.     Stoga ova kompanija traži radnike u Zrenjaninu, na poziciji operatera u proizvodnji. Operateri su članovi tima koji […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    BELGIJSKA KOMPANIJA TRAŽI RADNIKE ZA POGON U ZRENJANINU

    ZRENJANIN – Kompanija „T4B – Talent for Blinds“, član belgijske porodične kompanije „Kopahom“, zbog povećane potražnje za svim vrstama roletni za prozore, otvara novi proizvodni pogon u Zrenjaninu, gde planira da bude važan poslodavac u budućnosti.

     

    posao

     

    Stoga ova kompanija traži radnike u Zrenjaninu, na poziciji operatera u proizvodnji. Operateri su članovi tima koji su uključeni u proizvodni proces za proizvodnju drvenih i aluminijumskih roletni.

     

    Nakon sveobuhvatne i detaljne obuke o svim proizvodima koji se proizvode u različitim proizvodnim fazama, oni će biti uključeni u proizvodne procese, na primer, rukovanje mašinama, pregled kvaliteta, pakovanje i tako dalje.

     

    Od kandidata se traži da su završili barem osnovnu školu, da razumeju i govore engleski jezik, a prednost je ako već imaju iskustva u proizvodnji vrhunskih proizvoda.

     

    Poslodavac, s druge strane, nudi raznovrsan posao sa punim radnim vremenom u atmosferi punoj izazova, ali i nagrađivanja, natprosečnu platu, 24 dana odmora i mogućnost za napredovanje u organizaciji.

     

    Biografiju – CV, na engleskom jeziku, sa fotografijom, možete da pošaljete na e-mail adresu roel.elfrink@talent4blinds.com

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. Po ovom konkursu ko nezna engleski ne moze ni roletne praviti? Nekad je vazilo „govori srpski da te ceo svet razume“.

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija